Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
Vali Salim Demir, kamu kurum ve kuruluşların işleyişlerini, ilimizle ilgili yatırım, çalışma ve faaliyetlerini yakından incelemek üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.  Vali Demir, gün içersindeki programları dahilinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İlk olarak Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Salim Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. 

 

Ziyareti sırasında Milli Eğitim Müdürlüğü Şeref Defterini imzalayan Vali Demir'e İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin tarafından ildeki eğitim öğretim durumu ve okullarla ilgili brifing verildi. 


 
Milli Eğitim Müdürlüğünün ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne geçen Vali Demir, Müdür Şahin Mercan tarafından karşılandı. 
 
Ziyareti sırasında Bireylül Stadyumu, Spor Salonu, Kalfa Korusu Spor Kompleksi, Cirit Sahası inşaatı, yeni yapılan 3 bin kişilik spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Demir, yetkililerden bilgi aldı. 


 
Son olarak Karaağaç Polis Merkezi Amirliğini ve Dikilitaş İlkokulu spor salonunda incelemelerde bulunan Vali Demir, badminton antrenmanı yapan sporcu çocuklarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret ve inceleme gezisi sırasında Vali Salim Demir'e İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'de eşlik etti. 
Editör: TE Bilişim