CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame
Kısa bir süre önce seferlerin durduğu kentte, Uşak Sivil Toplum Platformu üyelerinin THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile görüşmesi ve Uşak milletvekillerinin girişimleriyle Uşak-İstanbul hattında yeniden uçuş planlaması yapıldı. 
Buna göre Türk Hava Yolları, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı seferlerde bulunacak. Saat 09.35’te İstanbul Havalimanı’ndan Uşak’a hareket eden uçak, 10.45’te iniş yapacak. Uşak’tan 11.40’ta İstanbul’a hareket edecek olan uçak 1 saat sonra İstanbul Havalimanı’na varmış olacak. 
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, uçuşların yeniden başlamasıyla kentin cazibesinin pozitif yönde gelişeceğini söyledi. Kentte uçuşların yeniden başlaması için sivil toplumun ortak akıl birliği ile hareket ettiğini dile getiren Kandemir, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır sözünü kendimize şiar edindik ve ilimize pozitif değer katmak için oda, borsa ve organize sanayi müdürlükleri başkanlarımızla oluşturduğumuz Uşak Sivil Toplum Platformu ile bir dizi çalışma başlattık. Hedeflerimiz arasında havaalanımızın yeniden uçuşlara açılması vardı. Bunun için THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi ilimizin talebini kırmadı ve 16 Ocak 2019 itibariyle yeniden uçuşların başlaması için gerekli talimatları verdi. Bu süreçte bürokratlarımız ve milletvekillerimizin de büyük destekleri oldu. Havaalanının faaliyete geçmesi, ilimizin cazibesini her daim canlı tutmasını sağlayacaktır. Üniversitesi, sanayicisi ve tüm kesimleri ile sürekli büyüyen ve gelişen Uşak’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim