Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi kent merkezinde hizmet veren erkek kuaförlerini denetledi. Uşak Belediyesi’nin desteklediği projeye bir işletme sahibi destek oldu. Buna göre zabıta ekipleri, fiyat tarifesine ve sterilize cihazından iş yeri temizliğine kadar pek çok konuda denetim yaptılar.  Denetimler esnasında bir kuaföre giren Zabıta ekipleri, işletme sahibi Ufuk Berke Can’ın ve beraberindeki 30 kişilik ekibin yürüttüğü Gönül Tıraşı Projesi’nin detaylarını dinledi.Dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik yürütülen proje Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından tam destek gördü. Denetimlere katılarak iş yerlerinde bizzat incelemelerde bulunan Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler, güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek, Başkan Mehmet Çakın’ın sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin daima yanında olduklarını kaydetti.
Yapılan işlerde yalnızca ticari bir düşünce yapısında olmamak gerektiğini vurgulayan işletme sahibi Ufuk Berke Can ise, “Amacımız yaptığımız işle yalnızca para kazanmak değil, aynı zamanda insanların gönüllerini kazanmaktır. Gönül Tıraşı Projesi’nde çok sayıda çocuğumuzun gönlünü kazandık ve onları mutlu ettik. Biz bu proje için 30 kişi çalışıyoruz ve başlangıcı İzmir’de yaptık. Ancak şehrimizde de uygulamak istiyoruz.” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim