Uşak Hoca Tahir Efendi Sokak'ta olay! 1 kişi ağır yaralandı Uşak Hoca Tahir Efendi Sokak'ta olay! 1 kişi ağır yaralandı
 UŞAK BASININI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyesi Nuri Kolaylı ile BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan,  17 Eylül Çarşamba günü Uşak'a gelerek, gazete sahipleri ile bilgilendirme toplantısı yapacak.

Basın İlan Kurumu'nda Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi olarak görev yapan Kolaylı ve Arslan'ı, Uşak ziyaretlerinde Gazeteciler Konfederasyonu'nun teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ile Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları da eşlik edecek.

Uşak Gazeteciler  Derneği Başkanı ve Ege Gazeteciler Federasyonu Saymanı Salih Kılınç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Kolaylı ve BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan'ın 17 Eylül  günü saat: 16.00'da Atatürk Kültür Merkezi 1 Nolu.Toplantı Salonu'nda gazete sahiplerine yönelik gerçekleştirecekleri bilgilendirme toplantısına, Uşak il genelindeki tüm yerel gazete sahiplerini bekliyoruz. Arkadaşlarımız bu toplantıda özellikle Basın İlan Kurumu mevzuatı ile ilgili soru, sorun ve taleplerini Kolaylı ve Arslan'a iletebilecekler" dedi. 

Editör: TE Bilişim