Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
Uşak'ta habere giden gazeteciler, trafik kazası geçirerek, haber oldular. Uşak'ta faaliyet gösteren gazeteciler, Ali Araslı, Berkay Özyayla, Hidayet Kıran ve Serkan Akkaya'nın bulunduğu araca, sağ yan taraftan çarpan TIR'ın son anda durmasıyla can kayıplarının önüne geçildi. Bugün saat 15.40 sıralarında, Dikilitaş Kavşağı ışıklarındaki zincirleme kaza, 27 DV 064 plakalı ve dorsesi bulunmayan TIR'ın, ilk olarak 43 AB 918 plakalı araca arkadan çarpması ve sonrasında durmak için kırmızı ışıkta bekleyen ve içinde gazetecilerin bulunduğu 64 BA 238 plakalı araca çarpmasıyla meydana geldi.



Hidayet Kıran'ın kullandığı 64 BA 238 plakalı araca çarparak duran TIR'a da 43 LH 593 plakalı otomobil çarptı. 4 aracın karıştığı trafik kazasında her hangi bir can kaybının olmaması tek teselli oldu. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, tespit çalışması yaptıktan sonra, yolun tüm şeritlerini trafiğe açtı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve kazaya sebep olduğu öne sürülen TIR'ın trafikten çekildiği öğrenildi.


 
Editör: TE Bilişim