Eşme Kolonkaya'ya ÇED'e gerek duymadan taş ocağı kurmak istediler! Köylü dava açtı Eşme Kolonkaya'ya ÇED'e gerek duymadan taş ocağı kurmak istediler! Köylü dava açtı

Uşaklı özel harekatçı polis 32 yaşındaki Ramazan Keklik, yaklaşık 2 buçuk ay önce beyninde oluşmaya başlayan kötü huylu tümör nedeniyle, hayata gözlerini yumdu. 40 gün önce bebeği olan Ramazan Keklik, Batman’da görev yaparken, şiddetli baş ağrısı şikayetle doktora gitti. Burada ateş düşürücü ve ağrı kesici ilaçlarla kısa süreli tedavisi yapıldığı ve taburcu edildi. Fakat ağrıları bir türlü kesilmeyen Ramazan Keklik, daha sonra tekrar doktora başvurdu ve burada yapılan detaylı inceleme sonucu, beyninde oluşmaya başlayan tümör fark edildi ve Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi ve burada beyniyle ilgili operasyon yapıldı.  48 saatlik bekleme süresine alınan Ramazan Keklik, burada hayata gözlerini yumdu. Ramazan Keklik’in vefat haberi, kentte büyük üzüntüye neden olurken, naşının görev yaptığı bölgeden törenle, Uşak’a gönderileceği ifade edildi. 
 Uşaklı müzisyen ve sanatçı Mutlu Keklik’in amcasının oğlu olan Ramazan Keklik’in cenaze namazının Merkez’e bağlı Molla Musa köyünde, kılınacağı ve burada toprağa verileceği bildirildi. 

Editör: TE Bilişim