USAKPORT.COM // Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yol asfaltlama ve bakım onarım sezonunu açtıklarını belirterek, “Çetin bir kış dönemi geçirdik ve yollarımızla ilgili çalışmalarımıza havaların ısınmasıyla başladık. Allah’ın izni ve bize verdiği güç ile Uşak’taki bütün yolların bakım ve onarımını bu sezonda tamamlayacağız” dedi.


TRAFİK YAYALARA ZARAR VERMEDEN SÜREKLİ AKACAK

Uşak Belediyesi’nin hizmetindeki iş makinesi ve araç sayısının UTAŞ kanalıyla arttığını söyleyen Nurullah Cahan, kentteki farklı noktalarda aynı anda bakım ve onarım çalışması yapılabildiğini dile getirdi. Zübeyde Hanım Caddesi’nde revizyon yapılacağını ve burada kaliteli asfalt kullanılarak ulaşımın daha kolay sağlanacağını söyleyen Nurullah Cahan, “Merkezde sürekli sıkıntı veren parke taşlarını değiştireceğiz ve işlek olan yollara kaliteli asfalt atarak, ulaşımı kolaylaştıracağız. Belediye olarak kent trafiğinin sürekli ve yayalara zarar vermeden akması için önümüzdeki günlerde, Zübeyde Hanım Caddesi’nde örnek bir çalışma uygulayacağız. Pilot bölgedeki uygulamanın ardından bütün işlek noktalardaki yolları, daha işlevsel hale getireceğiz” dedi.

YOL YAPIM SEZONU DOLU DOLU GEÇECEK

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Kentteki yolların bakım ve onarımı için sezonun geçtiğimiz günlerde başladığını söyleyen Nurullah Cahan, şöyle konuştu: “Çetin bir kış dönemi geçirdik ve bu yıl yağışlar istediğimiz ölçüde oldu. Barajlarımız doldu ve sularımız gürül gürül akıyor. Allah’ın izni ile sıra yollarımıza geldi ve bu sezon sistematik bir çalışma ile bütün yollarımızdaki aksaklıkları gidereceğiz. Lakalar ve bozuk asfaltlı yollarda onarım devam ediyor. Asfalt gereksinimi olan bölgelerde asfaltlama yapılıyor.”

CAHAN, PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki devam eden projeleri yerinde inceledi. Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Cahan, Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri, Şehit Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı ve Salı Pazarı yol çalışmaları da yakından takip etti. Başkan Cahan, “İşin mutfağında olan arkadaşlarımızdan bilgi aldık ve çalışmaların en kısa sürede yetişmesi için talimatlarımızı yineledik. Kentsel dönüşüm projemiz ve Dokuzsele ıslah projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Her iki projenin 2016’da bitirilmesini bekliyoruz. Salı pazarı yol çalışmamız sona verdi ve Karaağaç Mahallesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı da yıl sonu itibariyle tamamlanacak” dedi. 

Editör: TE Bilişim