Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
 Uşak’ta kapı kilidi kırıp hırsızlık yaptılar Manisa da yakalandılar

Uşak Fevzi Çakmak, Ünalan ve Kemalöz Mahallerinde, 5 evin kapı kitlerini kırarak hırsızlık yapan 5 kişi Manisa’da yakalandı. Zanlıların tutuklandığı öğrenildi.

Geçen hafta Uşak’ta iki mahallede kapı kilitlerini kırarak soygun yapan 5 kişi, Manisa da yakalandı. Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sıkı çalışması sonrası kimlikleri tespit edilen ve çevre il emniyet müdürlüklerine bildirilen 5 zanlı Manisa da yakalandı. Zanlılardan sadec bir kişi 18 yaşından büük olduğu ve diğer 4 zanlının 18 yaşından küçük olduğu belirtildi.

SOYGUN ALETLERİ İLE BİRLİKTE YAKALANDILAR

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarfaından olayla iligili basın kuruluşlarına gönderilen açıklma metni şu şekilde oldu:

“İlimizde 28.04.2016 tarihinde Ünalan, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallelerinde 5 farklı ikamette kapı kilitlerini kırmak suretiyle meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması ile ilgili;

Müdürlüğümüz; Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği personelince bölgede yapılan çalışmalar ve güvenlik kameraları incelemesi sonucunda, şüphelilerin 34 *** plakalı araç ile hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilmiş ve çevre illerle paylaşılmıştır.

29.04.2016 tarihinde Manisa ili Ahmetli ilçesinde şüpheli araç içerisinde çok sayıda hırsızlıktan kayıtları olan H.E.(20), M.B.(19), S.T.(17), M.T.(17), İ.H.O.(16) isimli şüpheliler yakalanarak ilimize getirilmiştir.Şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan aramada hırsızlık olaylarında kullanılan (tornavida, boru anahtarı, murç)çeşitli malzemeler ile2 adet erkek kol saati,2 adet dijital fotoğraf makinesi ve 2.350 TL. para ele geçirilmiştir.

30.04.2016 tarihinde adli mercilere çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

 

Editör: TE Bilişim