Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Yetkililerin yaptığı açıklamada, “değerlendirme toplantısında Uşak Trafik Güvenliği için gerçekleştirilen 2014 yılı ilk 9 aylık denetimler ve cezai işlemler incelendiğinde sürücülerimiz tarafından Trafik Kuralları ihlallerinin başında; hatalı park, hız sınırlarını yüzde 30’a kadar aşmak, hız sınırlarını yüzde 30’dan fazla aşmak, araç muayenesi yaptırmamak, kask kullanmamak, emniyet kemeri takmamak vb. kural ihlallerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.         Karayollarında trafiğin denetim ve yönetiminden sorumlu Trafik Zabıtası Polis ve Jandarma personeli yanında sürücülerin her zaman ve her yerde denetlendiği algısını oluşturmak amacıyla yetki ve görev verilen ve her geçen yıl sayıları artan Fahri Trafik Müfettişlerimizin yaptıkları denetimler Uşak ilimizin trafik sorunu çözümüne katkı sağlamaktadır” dedi.

 EKİPLER DENETİMİ SIKLAŞTIRACAK

HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkan Vekili Özdemir, Uşak’taki temsilcilerle buluştu HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkan Vekili Özdemir, Uşak’taki temsilcilerle buluştu

Denetimlerin sıklaştırılacağını ifade eden Trafik Müdürlüğü yetkilileri, “Bu kapsamda Uşak ilimizin Trafik güvenliği için başta Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere Fahri Trafik Müfettişlerimiz ve diğer kurum ve kuruluşlarımızca denetimlerimize ağırlık verilecektir. “Trafik Hayattır” sloganıyla hareket ederek tüm vatandaşlarımızın maddi ve manevi kayıplar, acılar yaşamaması adına trafikte karşılıklı sevgi ve saygının toplumumuzda yer edindiği kazasız günler dileriz” dedi.

Editör: TE Bilişim