Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!
 Uşak merkezde görev yapan bir polis memuru cami içerisinde başına ateş ederek intihar etmek istedi. 
Edinilen bilgiye göre, Karaağaç Polis Merkezinde görevli olan 1976 doğumlu S.B. 11.30 sıralarında Yılancı Camii'ne gelerek ikinci kata çıktı. Burada ibadetini yaptıktan sonra yanında getirdiği silahla başına bir el ateş ederek intihar etmek istedi. Silah sesini duyan cami görevlileri S:B.’nin ölmediğini ve ağır yaralı olduğunu fark edince durumu 112 Acil yardım ekipleri ve polise haber verdiler. Ağır yarılı olarak Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan polis memuru hayatını kaybetti. Olay yerine İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder gelerek incelemede bulundu. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Emniyet Müdürü üzgün olduklarını, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini belirtti.

GENÇ BİR KIZ DA HAYATINA SON VERDİ

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde 19 Yaşındaki genç liseli kız Ayşenur intihar etti.  Olay önceki gün akşam örnek evlerde meydana geldi. Ayşenur Tokmak adlı genç kız ailesinin evde olmadığı bir sırada kendini iple tavana asarak intihar etti. Eve dönen aile genç kızın cesedi ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Sait Sabri Ağaoğlu Lisesinden mezun olan ve çalışmadığı belirtilen genç kızın ölümü ailesini ve arkadaşlarını üzüntüye boğarken Ayşenur’un yılbaşında paylaştığı duvar resmi ile aslında intihara adım adım sürüklendiğini gösteriyor. Ayşenur paylaştığı ve değiştirdiği duvar resminde “Ya kelebekler dünyayı gördükten sonra intihar ediyorsa?” paylaşımını yaparak bunalımda olduğunun sinyalini vermiş.
EPİLEPSİ HASTASIYMIŞ
Aynı zaman da epilepsi hastası olduğu iddia edilen genç kızın bu rahatsızlığını sürekli sorun ettiği ve bunalımda olduğu öğrenildi. Eyşenur’un enazesi önce Uşak Devlet hastanesi morguna kaldırıldı ardında otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim