Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!

Uşak’ta vahşi bir cinayet olayı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir yolu üzerindeki Karaköse köyünün Çilümmet mevkiinde, yaşı 65 civarında olan Ramazan Yıldızhan, başından vurulmuş vaziyette bulundu. Ramazan Yıldızhan’ın eve dün gelmemesi üzerine, aileyi jandarmaya haber verdi. Ramazan Yıldızhan'ın cesedi tarlasına çalışmaya giden Kenan Gündüz isimli köylü tarafından fark edildi. Olayın jandarmaya haber verilmesinin ardından yapılan incelemede, Ramazan Yıldızhan’ın 7,65’lik 2 adet mermi ile başından vurulduğu belirtildi.

TAKSİCİLİK MESLEĞİ YAPIYORDU, HİÇBİR DÜŞMANI YOKTU
Öte yandan ekibimizin edindiği bilgilere göre cinayete kurban giden Ramazan Yıldızhan'ın taksicilik yaparak geçimini sağladığı ve uzun yollara gitmediği belirtildi. Sadece şehir içi hizmet veren Ramazan Yıldızhan'ın kendi halinde bir vatandaş olduğu ve 1 oğlu ve 1 kızının bulunduğu kaydedildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

TİCARİ TAKSİSİ KASAPOĞLU DERESİNDE BULUNDU
Ramazan Yıldızhan'ın ticari taksi olarak kullandığı aracının ise olay yerinden çok uzak bir mesafede bulunduğu öğrenildi. Cesedi Çilümmet mevkiinde bulunan Ramazan Yıldızhan'ın ticari taksisi, Kasapoğlu Deresi'ne bırakılmış vaziyette görüldü. Yetkililer, taksi üzerinde incelemeleri yaptı ve araç kurtarıcıyla farklı bir noktaya taşındı... 

Editör: TE Bilişim