Vali Funda Kocabıyık İdlip’te rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit düşen, Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut’un Banaz İlçesi Büyükoturak Köyünde yaşayan ailesine giderek acı haberi paylaştı. 
Ziyarette şehidin annesi Sultan Turgut, babası Ahmet Turgut‘a taziyelerini ileten Vali Funda Kocabıyık, okunan duanın ardından düzenlenecek törenle ilgili bilgi verdi. 
Saldırıyı lanetleyen Vali Funda Kocabıyık, “Acımız büyük, başımız dik, yüreğimiz öfke dolu. Saldırıda şehitlik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin, gözü arkada kalmasın, geride bıraktıkları anneleri, babaları, kardeşleri, eşleri, çocukları bizlere emanet. Dünya durdukça kahramanlarımızı gururla ve minnetle anacağız. Devletimiz, ordumuz, bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri inlerinde bulup, en ağır şekilde cezalandıracak, kimsenin en ufak endişesi olmasın” dedi. 

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

Vali Funda Kocabıyık, daha sonra yarın yapılması planlanan şehit cenaze töreni ile ilgili hazırlıklar için evden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim