Vali Okur; “Müteşebbis ruhu Uşak’ı ekonomik anlamda iyi bir yere getirdi"

TÜMSİAD  Uşak Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda  konuşan Uşak Valisi Ahmet Okur, “Mevcut potansiyelimizi İlimizin dinamiklerinin birlikte hareket etmesiyle ortaya çıkartabiliriz” dedi.

TÜMSİAD  Uşak Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda dernek üyesi sanayici ve iş adamları ile bir araya gelen Uşak Valisi Ahmet Okur, iş dünyasında yaşanan sorunların çözümü, yapılacak yatırımlar ve Uşak'ın ekonomik yapısı üzerine istişarelerde bulundu.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

VALİ OKUR, “UŞAK’I TANITMAK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

Toplantıda konuşan Vali Ahmet Okur Uşak sanayicisinin müteşebbis ruhunun takdire şayan olduğunu belirterek, “Uşaklı sanayici ve iş adamları her dönemde müteşebbis ruhu ile önemli işler başarmış ve Uşak’ı ekonomi alanında önemli bir noktaya getirmişlerdir” dedi.

Uşak’ın her alanda temsil edilmesi ve tanıtılması amacıyla Uşak İli Kalkınma Vakfını tekrar aktif hale getirdiklerini belirten Vali Ahmet Okur, “Göreve başladığım günden itibaren gerçekleştirdiğim ziyaretler ve yaptığım görüşmeler doğrultusunda bana aktarılan hep Uşak’ın yeterince tanıtılamadığı konusuydu. Bu konunun çözümü için çalışmalarımıza başladık. İlk olarak Uşak İli Kalkınma Vakfını tekrar aktif hale getirip, hem İlimizin temsiliyle ilgili önemli katkı sağlamak hem de her platformda tanıtmak istiyoruz. Ardından İlimizde ki mevcut yatırımcıların üretim potansiyelinin arttırılması amacıyla yeni projeler geliştiriyoruz. Bunun yanı sıra yeni yatırımcıların gelmesi ve farklı üretim tesislerinin kurulması için girişimlerde bulunuyoruz. Genel anlamda ekonomik, turistlik ve tarihi değerler açısından önemli bir potansiyelimiz var. İlimizin dinamiklerinin birlikte hareket etmesiyle bu potansiyeli ortaya çıkartabileceğimize inanıyorum” dedi.

Konuşmasının ardından iş adamları ile görüş alışverişinde bulunan Vali Okur, programın sonunda katılımcılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim