VALİ YAVUZ: “ÖZEL İDARE TEŞKİLATLARI KÖYLERİ DAHA YAŞANILIR KILMIŞTIR”      

Vali Seddar Yavuz İl Özel İdaresinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!

Kurum binasını, atölye, depo, lojman ve müştemilatı dolaşan Vali Yavuz "İl Özel İdarelerimiz vatandaşımıza en iyi hizmeti üretmek üzere faaliyet gösteriyorlar. Köylerimizde vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için, özellikle içme suyu, yol, kanalizasyon gibi konularda önemli projeleri uygulamaya koyduk. Uşak ilimizin tüm köylerinin en iyi şekilde hizmet almasını arzu ediyorum" dedi.

Özellikle son 10 yılda ülkemizin genelinde yaşanan kalkınma hamleleri ve tüm vatandaşlarımıza hitap eden yatırımlarla köylerimizin de daha yaşanabilir hale geldiğini ifade eden Vali Yavuz “Toplanan vergilerimiz ve özkaynaklarımızla devletimizin tüm kurum ve kuruluşları daha iyi hizmet sunup daha fazla yatırım yapıyor. Kentlerdeki gelişmeye paralel olarak köylerimizde de iyileştirmeler tüm hızıyla devam ediyor. Çiftçimiz, toprakla uğraşan vatandaşımız köylerde yaşamakla mağduriyet ve mahrumiyet yaşamıyor artık. İçilebilir su, kanalizasyon altyapısı ve yol gibi temel hizmetlerin yanı sıra çocuk parklarına varıncaya kadar köylerimiz şimdi daha yaşanabilir hale gelmiştir” dedi.

İl Özel İdaresindeki büro ve atölye personelleriyle görüşen ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Yavuz kamunun imkanlarının en verimli şekilde kullanımdan tüm çalışanların sorumlu olduğunu ve bu konuda daha titiz davranılması gerektiğini ifade etti.

 

 

Editör: TE Bilişim