Türk Chopper Uşak il temsilciliğini kurdu

Türkiye'nin ve Avrupa’nın en büyük yerel chopper kulübü Türk Chopper Motosiklet Kulübü Uşak il temsilciliğini kurdu. Türkiye’nin değişik illerinden Uşak’a gelen 250 Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyesi İsmetpaşa Caddesinde şov yaptı.

Türkiye'nin her yerinden Uşak’a gelen 250  Türk Chopper üyesi motsikletcisi Uşak sokaklarında şov yaptı. Türk Chopper Motosiklet Kulübü  Genel Başkanı Ali Rıza Uygur, Uşak şubelerinin açılışı için Uşak’ta bulunduklarını, amaçlarının motosikleti halka sevdirmek olduğunu açıkladı.

YELEKLERİN KARDEŞLİĞİ

Türk Chopper Motosiklet Kulübü hakkında bilgi veren Genel Başkan Ali Rıza Uygur, şu bilgileri aktardı:

“Kuruluşu 19 mayıs 2007 olan ve İzmir'de temelleri atılan  Türk Chopper Motosiklet Kulübü  gün geçtikçe büyüdü ve aynı tip motosiklet kullanıcılarını Yelek kardeşliği adı altında bünyesine katarak 27 ilde temsilciliğini açtı.Uluslar arası bir kulup olan Türk Chopper Motosiklet Kulübü  başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da örgütlenmesine devam etmekte. Sayıları her geçen gün artan 1000’i gecgin yelekli Türk Chopper üyeleri ise, Kulübün adını Türkiye'nin en büyük Chopper kulübü olarak lanse edilmesini sağladı.”

ULUSLARARASI ALANDA DA BOY GÖSTERİYORLAR

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Kurucu yönetim Kurulu üyesi ve İzmir Şube Başkanı Gazi Yıldırım da, “Genel Başkanımız Ali Rıza Uygur'un da belirttiği gibi tamamen motosiklet sürücülerinin kardeşliğine inanan ve  bu yolda ilerleyen topluluk tüm halkı, tüm motosiklet hacimlerini ve markalarını kucaklayan bir kulüp olma ilkesiyle, her türlü hava ve yol şartlarında güvenli toplu sürüşü özendirme, destekleme ve gereken eğitimleri sağlama amacıyla sayısız organizasyona imza atmıştır. Yurt dışında da çeşitli etkinliklere katılarak uluslararası arenada da ülkemizin ve kulübümüzün adını duyurmayı başardık. Kulübümüz üyeleri, 30 Ağustos tarihinde Afyon da Zafer yürüyüşüne motosikletleri ile katılacaklar. Yakın zamnda Yunanistan’a giderek kardeşlik köprüsü kuracağız” dedi.

Uşak Belediyesi icradan mal kaçırmak için yeni şirket kuruyor Uşak Belediyesi icradan mal kaçırmak için yeni şirket kuruyor

UŞAKLI MOTOSİKLETÇİLER BİR ARAYA GELİYOR

Türk Chopper Motosiklet Kulübü  Uşak Şube Başkanı Barış Arıcan ise, “Türk Chopper Motosiklet Kulübü  Uşak Şubesinin açılışı nedeniyle ilimize gelen 250 kulüp üyesi arkadaşımıza ve bu organizasyonun geröekleşmesinde büyük katkı suna diğer şube başkanlarım ve Genel başkanımız Sayın Ali Rıza Uygur’a çok teşekkür ediyorum. Son yıllarda Uşak’ta motosiklet sevgisi hızla artıyor. Biz bu motosiklet sevdalılarını yurtta ve uluslar arası alanda diğer motosiklet sevdalılarıyla buluşturmayı amaçlıyoruz” şeklinde açıklamasında bulundu.

Barış Arıcan, “Motosiklet, korkulacak bir araç değildir. Sürücüleri amacına uygun kullanmazsa tehlike o zaman doğar. Uşak’ta da motosiklet sevdalılarını bir araya getirerek, çeşitli konularda eğitim çalışmaları ve ilimizde de büyük organizasyonlar yapmayı planlıyoruz” diyerek hedeflerini açıkladı.

Editör: TE Bilişim