ZABITA İKİ TEKERLİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Araç trafiğine kapalı olmasına rağmen yayaların can güvenliğini tehlikeye atan motosiklet ve elektrikli bisikletler bundan sonra İsmetpaşa Caddesine girmeyecek. Uşak Belediyesi Zabıta ekipleri araç sürücülerine ceza yağdırdı.

Uşak Ufuk Gazetesi ve Uşakport Sitesi olarak yaklaşık bir yıldır dile getirdiğimiz soruna çare bulundu. Araç trafiğine kapalı olan İsmetpaşa Caddesine bundan sonra elektrikli bisiklet ve motosikletler giremeyecek. Uşak Belediyesi zabıta ekipleri caddeye giren iki tekerlekli araçlara göz açtırmıyor.

Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu! Özkan Yalım, açıklama yapma gereği duydu!

Caddenin trafiğe kapalı olduğunu belirtir levhaların giriş ve çıkışlarında yer almasına rağmen, kural tanımayan sürücülerin yayaların arasına dalarak yaralamalı kazalara neden  olması ve bu konuda önlem alınmaması, uzun süredir vatandaşlar ın yakınmalarına neden oluyordu.

Vatandaşların yakınmalarını dikkate alan  Uşak Belediyesi zabıta ekiplerini İsmetpaşa caddesinde görevlendirerek, caddeye giren iki tekerlekli araçlara ceza yağdırmaya başladı. Belediye yetkilileri, Uşaklıların can güvenliğini tehlikeye atacak durumlara göz yummayacaklarını, yasağı dinlemeyen sürücülere ceza yazmaya devam edeceklerini açıkladılar.

Editör: TE Bilişim