Halk Sağlığı Müdürlüğü AB’den destek alacak

Uşak Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Güvenli ev güvenli hayat” projesi 605 proje arasından desteklenmeye değer bulunarak, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edildi.

Uşak Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya, projelerinin kabul edilmesinden çok mutlu olduğunu belirterek, 605 proje arasında değerlendirilerek desteklenmeye layık görülen “Güvenli Ev, Güvenli Hayat (Safe Home, Safe Life)” projesi hakkında bilgi verdi.

Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak

Kaya, “2014 Yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Yetişkin Eğitimi Personeline Yönelik Hareketlilik Projesi faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan 605 proje teklifinden 542'si  uygunluk değerlendirme kriterlerini karşılayarak içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. Bunun sonucunda 8 proje teklifi  mevcut bütçe imkânları çerçevesinde Değerlendirme Komitesi tarafından desteklenmeye değer bulunurken, 9 proje teklifi de yedek olarak tespit edilmiştir” dedi.

GÜVENLİ EV, GÜVENLİ HAYAT

Uşak Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hazırlanan “Güvenli Ev, Güvenli Hayat (Safe Home, Safe Life)” projesinin  605 proje teklifi içerisinden Değerlendirme Komitesi tarafından desteklenmeye değer bulunduğunu belirten Kaya, “Hareketlilik faaliyeti sonrası Avrupa’da görülen iyi uygulamaların ülkemize transfer edilmesi ve bunun sonucunda şehrimizde; 0-6 yaş çocuklarda ve yaşlılarda görülen ev kazaları ve komplikasyonlarını en aza indirilmesine katkı sağlamak öncelikli hedefimizdir. Projenin planlanması ve yazım aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

            
Editör: TE Bilişim