BASINA GÖZ İNDİRİMİ

Uşak Basını, Uşak Göz Hastanesi’nde yüzde 20 indirimli muayene olacak. Uşak Gazeteciler Derneği ve Uşak Gazeteciler Cemiyeti ve Yayıncılar Derneği ile imzalanan protokole göre basın mensuplarının birinci derece yakınları da bu indirimden faydalanabilecek.

Bebek Losyonu Bebek Losyonu

Uşak Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç, Uşak Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Operatör Doktor. Erol Uysal ve Uşak Gazeteciler Cemiyeti ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Keskin tarafından imzalanan protokole göre, basın mensupları ve birinci derece yakınları, Uşak Göz Hastanesi’nde yaptırdıkları göz muayenesi ve tedavilerinde yüzde 20 indirim hakkından yararlanacaklar.

Dr. Erol Uysal, basının Uşak’ın gözü olduğuna dikkat çekti. Uysal, “Uşak’ın kahrını ve çilesini çeken basın mensuplarına bizde göz hastanesi olarak bir jest yapmak istedik. Basın, Uşak’ın gözüdür. Bu protokolle daha iyi görecekler” şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

“UŞAK’TA GÖREV YAPAN TÜM BASIN MENSUPLARI YARARLANACAK”

Uşak Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılınç da, “Uşak Göz Hastanesi yeni binası ile kaliteli hizmetlerini artırarak, Uşak halkına yıllardır başarıyla hizmet veren bir kurumdur. Basın mensupları için kendilerine indirim teklif ettiğimizde bizi kırmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şimdi Erol Hocamızdan bir isteğim daha olacak. Bu protokolden dernek üyesi olsun olmasın, Uşak’ta görev yapan tüm basın mensuplarının yaralanmasını istiyorum. Umarım, Erol Hocam bu konuda da bizi kırmaz” dileğinde bulundu.

Başhekim Erol Uysal, bu isteğe de olumlu bakarak kabul etti. Uşak Gazeteciler Cemiyeti ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Keskin ise, “Uşak Göz Hastanesi’ne bu jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yüzde 20 indirim az bir indirim değil. Tüm basınımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim