Düz Bir Karın İçin Karın Germe Ameliyatı Düz Bir Karın İçin Karın Germe Ameliyatı
Eşme'de yapımı tamamlanmak üzere olan Devlet Hastahanesi yeni binasının son halini görmek üzere çalışmaları yerinde inceleyen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın ATLI, Eşme halkına bu yeni hastanemizde hizmet verebilmek için sabırsızlandıklarını söyledi.

Amaçlarının hiçbir hastanın tıbbi zorunluluk olmadıktan sonra diğer illerdeki hastanelere gitmemesini sağlamak olduğunu belirten Atlı, bunun için son derece güzel bir yerde inşa edilen hastanenin, iç ve dış mekanları ile tamamen personel ve hastaların konforunun düşünülerek hiç bir ayrıntının atlanmadığını ifade etti. Atlı, "Toki'den bina teslim aldıktan sonra hastane içerisinde tıbbi cihazlar ve donanımlar da tamamlandı. Özellikle yatan hastalarımızın odaları birer kişilik tuvaleti, banyosu içinde olup, özel refakatçi yerleri de hasta bakıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Eşme'de yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte sağlık çalışanları olarak öncelikli amacımız hastalarımızı rahat ettirmek ve onları bir an önce sağlıklarına kavuşturarak taburcu etmek olacaktır." dedi.

Yeni yapılan Eşme Devlet Hastahanesi, 60 yatak kapasitesine sahip olacak. Hastanede, 4 yataklı 1. basamak yoğun bakım, özellikli 1 ameliyathane, 3 SDL(sancı, doğum lohusa odası) olmak üzere geriye kalan 1 normal standart ameliyathane salonu, 5 yataklı diyaliz salonu ve acil alanıyla hizmet verecek. Sona yaklaşılan 3 katlı olan yeni hizmet binasında, acil dışında 4 ana branş ve diş poliklinikleri de hizmet vermeye devam edecek. Eşme halkına yeni bir hastane kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Atlı, yeni hastane binasının 20 Şubat tarihi ile hizmet vermeye başlayacağını, tek temennilerinin yeni hizmet binasını daha verimli bir şekilde çalıştırmak olduğunu aktardı. Atlı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hastanenin ilçemize hayırlı olmasını dileyerek bu hastanenin yapımında desteklerinden dolayı devlet büyüklerimize ve bu sürecin başından sonuna katkı sunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.
 
Editör: TE Bilişim