‘Milli Görüş’ Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan 15 Mayıs Pazar Günü Uşak’a geliyor.

Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı

Fatih Erbakan’ın Uşak’ta kurulan Erbakan Vakfı Uşak Şube Binası” açılışı yapacağı ve akşam saat 20.30 da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de, “Dünyada ve Türkiye de İslam Birliği” konulu bir konferans vereceği öğrenildi.

‘ERBAKAN VAKFI HAKKIN HÂKİM OLACAĞI ADİL DÜZEN İÇİN KURULDU’

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Erbakan Vakfı Uşak Şubesi Başkanı Halil Kılınç, Fatih Erbakan’ın Uşak ziyareti ile ilgili bilgiler verdi. Sözlerine Vakfın kuruluş amacını açıklayarak Başlayan Kılınç, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfımız, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vasiyeti ile kurulmuş bir vakıftır. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde Milli Görüş Hareketi’nin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahret saadetini temin etmektir. Hayatını milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarılmasını sağlar.  Milli Görüş Düşüncesi’nin temel fikri; yeryüzünde zulüm ve köle düzenin yok edilip yerine Hakkın hakim olacağı adil düzenin kurulup bütün insanlığın saadete ermesi şeklinde özetlenebilir” dedi.

‘ŞUURLU MÜSLÜMANLAR YETİŞTİRMEYİ HEDELİYORUZ’

Kılınç, “Vakıf olarak, milletimizin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunup, bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vakfımız; yeni nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu Müslümanlar olarak yetişmeleri için eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunur. Kısaca Vakfımızın Genel başkanı ve Davamızın Lideri Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey’in ifade ettiği gibi Prof. DR. Necmettin Erbakan Hoca’mızın ömrü boyunca ne yaptıysa Erbakan Vakfı da onu yapmak için kurulmuştur. Bizler, bu gayeler doğrultusunda çalışmalar yapmak için vakfımızın Uşak Şubesini açmış bulunuyoruz” ifadesini kullandı ve tüm Uşak Halkını 15 mayıs Pazar günü saat 20.30 da AKM’de yapılacak olan Fatih Erbakan’ın konuşmacı olduğu konferansa davet etti.

Editör: TE Bilişim