GENEL SEKRETERLİK ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU 

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çalışanları, hastane yöneticileri ve aileleri her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeğinde bir araya geldi..

Ezanın okunması ile birlikte iftar yemeğinin ardından konuşan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, “11 ayın sultanı olan Ramazan ayında çalışanlarımızla onların aileleri ile böyle güzel ve manevi günlerde bir araya gelmek, onlarla bir masanın etrafında oturup iftarımızı açabilmek oldukça güzel ve anlamlı bir duygu. Bu ortak duyguları her yıl birlikte yaşamak için daha çok çaba göstermeliyiz, iftar ve sahur programları vesilesi ile bir kez daha çalışanlarımız ve hastalarımızla bir araya gelmekteyiz ve onların dertleri sıkıntılarını dinleyip onların dertlerine ortak olup çözümlerini araştırma şansını yakalamaktayız. Biz büyük bir aileyiz personellerimiz onların aileleri ve hastalarımızla birlikte birlikteliğimizi pekiştirmeye devam etmek istiyoruz. Bu mübarek ayda Dünyamızda ve Ülkemizde yaşanan sıkıntıların bir an önce bitmesi için hem gayret göstermeli hem de dualarımızla Allah’ın yardımı ve izni ile de katkı sağlamalıyız. Birbirimize karşı kalbimiz ve dilimizden dökülenlere dikkat edip her zaman pozitif, motive eden, kaybettiren değil kazandıran ve sahiplendiren cümleler olmasına önem vermeliyiz. İşimizde ve aile yaşantımızda mutluluk ve huzur için mücadele etmeliyiz ve geleceğimiz olan çocuklarımıza da bunu öğretmeliyiz. İftar ve sahur programlarına Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde devam edeceğiz programa katılan ve ermeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı Uşak'ta bedava yaşlı bakım eğitimi ve sertifikası için tekrar kurs açıldı

     

     

Editör: TE Bilişim