MUSİAD Üyeleri Göze Gelmeyecek

MUSİAD Uşak Şubesi ve Uşak Göz Hastanesi arasında imzalanan protokole göre; bundan sonra MUSİAD üyeleri ve birinci derece yakınları, muayene ve tedavi hizmetlerini yüzde 20 indirimli alacak.

Kısa adı MUSİAD olan Müstakil İşadamları Derneği Uşak Şubesi ile Uşak Göz Hastanesi arasında hastaneden alınacak tüm sağlık hizmetlerinde yüzde 20 indirim uygulanmasını sağlayan bir protokol imzalandı.

İmza töreni MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan ve Hastane Başhekimi Operatör Doktor Erol Uysal arasında gerçekleşti. Uysal, “Özel Uşak Göz Tıp Merkezi olarak MÜSİAD Uşak Şubesi ile protokol imzalanmış olup bu protokol kapsamında MÜSİAD dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına Özel Uşak Göz Tıp Merkezinde %20 indirim uygulanacaktır” dedi.

“KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İmza töreninde açıklama yapan Op.Dr. Erol Uysal, “Uşak ilinde faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşu ile daha önce protokoller imzalamıştık. Bugün bu halkaya MUSİAD Üyelerini ve birinci derece yakınlarını da eklemiş olduk.  Uşak Göz Hastanesi olarak MUSİAD’la protokol imzalamak bizi oldukça mutlu kıldı. Uşaklı hemşerilerimize hizmet konusunda daha iyisini vermek için her gün daha çok çaba sarf ediyoruz” dedi.

Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak Uşak'taki kanser hastaları PET çekimi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak

“KALİTELİ VE İNDİRİMLİ HİZMET ALACAĞIZ”

MÜSİAD Uşak Şube Başkanı  Nuri Aslan, Uşak Şubesinin her geçen gün büyüyerek bugün 69 üyeye  ulaştığını kaydetti. Aslan, “Böylesine kaliteli ve güzel hizmet vermekte olan, son teknolojiye sahip Özel Uşak Göz Hastanesi ile bu imza töreni neticesinde dernek üyelerimize ve yakınlarına olacakları muayenelerde indirim sağlamaktan ve dernek üyelerine bu tür hizmetlerde bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim