ULAŞILABİLİR ve EKONOMİK SAĞLIK HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Medical Park Uşak Hastanesi bölge ve ilimize hasta memnuniyetini sağlamak amacı ile hizmet veren bir hastanedir. Bölge halkına her branşta profesyonel eller ile sağlık hizmeti vermekten mutluluk ve gurur duymaktayız. Hastanemiz halkımızın fiyatlandırma konusunda mağduriyetini önlemek amacıyla Uşak ve çevre ilçelerden gelen hastaların sosyoekonomik düzeyleri göz önüne alınarak yeni fiyat tarifeleri ile hizmet vermeye devam edecektir.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ömer Faruk AZAL; ücret politikaları ile ilgili yaptığı açıklamada

‘’Herkes İçin Sağlık Hizmeti’’ politikamız gereği bölge halkının sosyo ekonomik yapısı göz önüne alınarak düzenlediğimiz fiyat tarifesi ile sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

A sınıfı hastane kategorisinde yer alan hastanemiz % 200 e kadar ilave ücret alma hakkına sahip iken bile bu hakkını kullanmamış ve Uşak ve çevre ilçelerden gelen hastaların sosyoekonomik düzeyleri göz önüne alınarak ücret politikalarımız belirlenmiştir. Yasa çıktığı günden beri Medical Park Uşak Hastanesi yönetimi tarafından fark ücretlerinde böyle bir artış oranı uygulanmamıştır.

Bizler halkımızın gelir düzeyi ve geçim seviyesini gayet iyi bilerek ve bu doğrultuda herkesin kaliteli sağlık hizmeti alması için özveri ile hizmet vermekteyiz. Önem verdiğimiz kamu sağlığı, halkın en hızlı şekilde ve kaliteli hizmeti alması yönünde olduğu için Medical Park Hastanesi olarak düzenlediğimiz uygun fiyat politikalarımız ile bölge halkına 7 gün 24 saat hastaların erken tanı ve tedaviye ulaşmalarına imkân sağlamak için çalışmaktayız.

Uşak ve çevre ilçelerden gelen hastaların sosyoekonomik düzeyleri göz önüne alınarak ücret politikalarımız belirlenmiştir.

’’Hastanemizde Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama tebliğine göre cerrahi yoğun bakım, dâhili yoğun bakım,  yeni doğan yoğun bakım, koroner yoğun bakım, kvc (kalp ve damar cerrahisi ) yoğun bakım ünitelerinden ayrıca acil serviste, anjiyo ve kalp cerrahisi işlemlerinde fark alınmamaktadır.

SGK’’lı hastalar Cumartesi günleri de Özel Hastanelerden Hizmet alabilecek

Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü Kadınlarda tüylenmenin yol açtığı sorunlar ve tüylenmenin çözümü

Op.Dr. Ömer Faruk AZAL;Geçtiğimiz hafta basında yer alan , Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) özel hastanelerle ilgili olarak düzenleme değişikliğine gittiğini, ‘’artık SGK’lı hastaların tatil günlerinde özel hastanelere gidemeyeceği’’ yönünde ki haberler ile ilgili ise şu açıklamada bulundu: 

Editör: TE Bilişim