Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri
Banaz Belediyesi’nin kısa bir süre önce tekrar hizmete aldığı Hamamboğazı termal tesisleri, şifalı suyuyla bir çok hastalığa çözüm üretiyor. Hamamboğazı’nın 40 litre/saniye debiye sahip olan termal suyu, yaklaşık 60 derece sıcaklığa çıkıyor. Fiziko-kimyasal ve bakteriyolojik analizleri yapılmış olan Hamamboğazı’nın termal suyu, sağlık yönünden bir çok hastalığa iyi geliyor.

Mide, karaciğer, bağırsak ve dejeneratif romatizmal hastalıklara iyi gelen Hamamboğazı, tesislerine tüm vatandaşları beklediklerini dile getiren Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, “İlk görev dönemimizde, büyük emek ve özveri ile tesisimizi faaliyete geçirdik ve halkımızın buraya büyük teveccüh gösterdiğini gördük. Hamamboğazı, uzun yıllar atıl kalmıştı ve tesisin tekrar kamuya kazandırılmasında, ekiplerimiz büyük bir emek ortaya koydular ve bu süreçte halkımız da her daim yanımızda yer aldı. Hamamboğazı’nın suyu bir çok hastalığa iyi geliyor ve özellikle romatizmal hastalıkları olanların tesisimize büyük rağbet gösterdikleri ortadadır. İlerleyen günlerde, tesisimize yeni alanlar kazandıracağız ve böylelikle ilimizin turizm potansiyeline fayda sağlayacağız” dedi.
 
Banaz ilçe merkezine 7 kilometre mesafedeki tesisin bir diğer pozitif yönünün çam ağaçları olduğunu ifade eden Zafer Arpacı, “Çam ağaçlarıyla kaplı olan tesisimiz, deniz seviyesinden bin 47 metre yükseklikte yer alıyor. Bol oksijenle, birleşen termal kaynaklarımız, nefes darlığı çeken hastalarımız için de faydalar sağlıyor” diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim