Bebek Bakıcısı Hizmetleri Bebek Bakıcısı Hizmetleri
    Uşak Belediyesi çağın hastalığı olan obeziteyle mücadele konusunda, Atapark'ta halka ücretsiz olarak hizmet verecek bir birim kurdu. Söz konusu birimin sabah saat 06.00 ve gece saat 23.00'a kadar hizmet verecek olan Sağlık Yaşam ve Gençlik Merkezi'nde, sağlıklı beslenmenin yanı sıra kontrollü bir şekilde nasıl spor yapılacağı ile ilgili eğitimler verilecek. 



    Diyetisyen hizmeti için tek şartın kitap okumak olduğu merkezde, 9 spor hocası, 3 diyetisyen, 2 danışman ve 1 proje ve gençlik koordinatörü görev yapacak. Söz konusu merkezin benzerleri ilerleyen dönemlerde kentin farklı noktalarına da kurulacak.



    Merkez hakkında açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Burası yalnızca bir spor merkezi değil. Aynı zamanda insanlarımıza kültür ve yaşam koçluğu sağlayacak bir merkez. İstiyoruz ki insanlarımız gelsin ve ilk olarak mevcut yağ ve kas durumlarını ölçelim. Sonrasındaysa spora alıştıralım ve diyetisyenlerimiz eşliğinde sağlıklı nesiller, sağlıklı insanlar oluşturalım. Uşaklı hemşehrilerimizi sağlıklı yaşama, doğru spora davet ediyoruz" dedi. 




Diyetisyenlerin ücretsiz olarak hizmet verdiğini, yalnızca bedel olarak kitap alındığını kaydeden Başkan Cahan, "Bir kitap karşılığında bir seans olarak diyetisyenlerimiz hizmet verecek. Böylelikle isteğimiz, spor hocalarımız ve diyetisyenlerimiz eşliğinde sağlıklı yaşama adım atmak ve kitap okuma alışkanlığı oluşturma" dedi. 
Editör: TE Bilişim