En İyi Uşak Psikolog Merkezi En İyi Uşak Psikolog Merkezi

Türkiye genelinde, artış gösteren covid-19 vakaları, Uşak’ta da benzer şekilde yükselişte.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte yoğun bir şekilde çalışma yapıyor ve virüsle mücadele noktasında, gerekli faaliyetleri yerine getiriyor.

Uşak’ta yapılan çalışmaları Sağlık Bakanlığı’ndan gelen gözlemciler de yerinde inceliyorlar ve kentin komşu illere göre daha iyi bir pozisyonda olduğunu ifade ediyorlar.

Uşak’ın çevre illeri Afyonkarahisar ve Kütahya’ya nazaran durumunun daha iyi olduğu belirtiliyor.

UŞAK’TA HASTANEDE YATANLARIN BİR BÖLÜMÜ NEGATİF

Öte yandan kentte hastanede ortalama 200 hasta tedavi altında tutuluyor. Hastanede tedavi altında tutulan vakaların hepsinin pozitif olmadığı ve bir bölümünün sonuçları negatif olmasına rağmen tedbir amacıyla gözetim altında tutulduğu bildirildi.

SADECE TEDBİR ALIN, GEREKSİZ PARANOYA YAPMAYIN

Konuyla ilgili görüştüğümüz bir yetkili, kentin durumunun sürekli incelendiğini bildirdi. Kentte kontrolün sürekli olarak sağlandığını belirten aynı yetkili, “Uşak’ın durumu ifade edildiği gibi kötü değil. Şu anda ilimizde bulunan gözlemciler, aynı büyük ölçekteki kentlere nazaran durumumuzun iyi olduğunu ve kontrolün elden bırakılmaması gerektiğini ifade ediyorlar. Bu noktada gereksiz paranoyadan ziyade, vatandaşın daha sıkı tedbir almasında yar var” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim