Blue Diamond’ı nasıl bilirsiniz?

Tarzınızı ve Zerafetinizi Yansıtan Özel Dikim Smokin Tarzınızı ve Zerafetinizi Yansıtan Özel Dikim Smokin

Herkes onu konuşuyor o ise sadece arkasına yaşlanmış liderliğin tadını doya doya çıkarıyor ve onu tahtından edebilecek var mı kimse bilmiyor. Belki bu yüzden de kendine pırlantadan taç yaptırması gerekiyor.

Sanıyorum soruya şöyle başlamak gerekiyor, “Blue Diamond’ı nasıl bilirsiniz?

Bu soruyu hanımlara sorarsak pırlanta, rakiplerine sorarsak da lider diyeceklerdir.

Nasıl demesinler ki Türkiye’nin lideri bu yılda aynı rlanta markası oldu. Peki bunu nasıl başardı; piyasa uzmanlarına göre bunun başlıca nedeni fiyat zerafet istikrarı.

Son yıllarda kurdaki dalgalanmalar neredeyse kur daha artmadan fiyatlara yansırken bir pırlanta markası ya da ikonu Blue Diamond dalgalanmayı müşterilerine en az şekilde yansıtma yoluna gitti. Bu da tabii ki liderliğe giden yolda ilk adım oldu. Tabii ki liderliğe giden yolda bu tek başına yeterli değildi. Fiyatları iyi ve modern tasarımlarla da desteklemek gerekiyordu. Beklenildiği üzere lider pırlanta markası bu konuda da üzerine düşeni yaptı.

Blue Diamond, genç ve tecrübeli tasarımcılarını ortak üretim atölyesinde buluştururken tasarımlarına bölgesel, mitolojik ve doğadan motifleri de eklemeyi son derece iyi başardı.

Markanın yönetimi liderlikten ziyade kaliteye önem vermemek gibi öncül amaçlarının olduğunu bununda onları liderliğe doğal olarak taşıdığını dile getiriyorlar.

Başarının tesadüf olmadığını, çalışmanın, analiz etmenin ve yaratıcılığa açık bir ekinin önemini görüyoruz. Sanıyorum ki böyle giderse Blue Diamond daha uzun yıllar sektön en’i olarak gösterilecektir.

Editör: TE Bilişim