Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi Marmarabirlik 5 litre zeytinyağı ve Olin ayçiçeği yağı indirime girdi

En Çok Satan Pırlanta Kolye Modelleri

Hayatınızın aşkına, yol arkadaşınıza yani en değerli varlığınıza yılbaşında şık ve anlamlı bir hediye armağan etmek, şu günlerde aklınızdaki tek düşünce ise hemen Emel Pırlanta’nın resmi internet adresini ziyaret edebilir; pırlanta yakut kolye modellerine göz atarak; hayalinizdeki hediye modelini anında satın alabilirsiniz.
Yılın en özel gününde kız arkadaşınızın kalbini gösterişli bir kolye modeli ile çalmayı başarabilir; yeni yıla aşkla ve umutla girebilirsiniz.
HRD Sertifikalı Ürünler Emel Pırlanta’da!

Uluslararası çapta geçerliliği bulunan HRD sertifikalı pırlanta yakut kolye modellerini kendi resmi adresinde müşterileri ile buluşturan Emel Pırlanta; sipariş işlemini tamamladığınız ürünü aynı gün içerisinde kargoya vererek, sizleri hiçbir şekilde bekletmiyor.
Tüm ürünleri 2 yıl boyunca devam eden HRD sertifikasına sahip olan firma; kendi ürünlerini kendi imal ederek; eşsiz pırlanta kolye tasarımlarına imza atmaktan da geri kalmıyor.
Piyasanın oldukça altında fiyatlara ürünlerini satışa sunarken; kendi sitesinde %50’ye varan indirimlere giderek, herkese şık bir pırlanta yakut kolye satın alabilme imkanı tanıyor.
Kısacası, Emel Pırlanta’yı tercih etmeniz için birden çok neden bulunuyor.
İşte; yılbaşında sevgilinize armağan edebileceğiniz en seçkin yakut kolye modellerinden birkaçı;

9.04 ct. Pırlanta Yakut Kolye4.60 ct. Pırlanta Yakut Kolye

1.00 ct. Pırlanta Yakut Kolye0.69 ct. Pırlanta Yakut Kolye

0.58 ct. Pırlanta Yakut Kolye3.08 ct. Pırlanta Yakut Kolye3.99 ct Yakut Kolye0.90 ct. Pırlanta Yakut Kolye
Sultanlara ve prenseslere yakışır Emel Pırlanta yakut kolye modelleri; sadece yukarıdakiler ile sınırlı değil! Çok daha fazla sayıda modeli görüntülemek adına hemen https://www./kolyeler/Pirlanta-Yakut-Kolyeler linkini tıklayabilir; karlı ve eğlenceli bir alışveriş deneyimleyebilirsiniz.
 

Editör: TE Bilişim