Koli Bandı

Koli bandının kullanıldığı pek çok yer vardır. Taşıma sektöründe, market sektöründe her zaman gereken araçlardandır. Sadece iş alanında değil ev taşıma işlemleri esnasında da koli bandına gerek duyulur. Koli bandı ne kadar sağlam bir paketleme sağlar ise o kadar iyi demektir. Eşyaları, ürünleri paketledikten sonra gevşeyip açılan bir koli bandı kullanılmak istemeyiz. Koli bantları darbelere, ağırlıklara direnç gösteren şekilde üretilir.

Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor

Koli Bandı Çeşitleri

Koli bantlarını mukavva kutu paketlerken, zarf yapıştırırken ya da para bandı olarak kullanılabilir. 45*100 ölçüsünde 12, 36, 60, 84’lü paketler halinde satılır. Bu bantları inceltilip para bandı olarak da kullanılabilir. Diğer adı selefon banttır.  Ölçüsü 15*66 ‘dır. 10’luk paketler halinde satılır.  Öğrencilerin de kullanımında bir sorun olmaz.

Proje ödevlerinde tasarımlarını yapıştırma amaçlı kullanılabilir. Elektrik işlerinde ve tesisat işlerinde de kullanılabilir. Bantkes aparatları da alınırsa işler daha pratik yürür. Maksimum 100 metre uzunluğundaki koli bantları bu aparatlarla kullanılır. Genişliği ise 50 mm‘ye kadar olan koli bantlarında bantkes aparatı kullanılır. Koli bandı çeşitlerini https://www.arabulgelsin.com/bant-cesitleri-pmk6 sayfasında inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim