Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde, QUA Granite gücü
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Şu anda kaos ve kutuplaşma üzerinden siyaset yapanların halka sunduğu somut hiçbir hizmet veya proje göremiyoruz. Bizler ise değil 24 Haziran 2018, 2023, 2053 ve 2071’de dahi neler yapacağımızı ve geleceğin Türkiye’si için nasıl çalışacağımızı ifade ediyoruz. İşte AK Parti’yi diğerlerinden ayıran en temel fark budur” dedi

AK Parti Uşak Milletvekili adayları, Mehmet Altay, İsmail Güneş ve Mert Şişman, Ramazan Bayramı süresince, kentteki 5 ilçeyi ziyaret ederek, burada teşkilat mensupları ve vatandaşla bayramlaşma programları düzenledi. Banaz, Ulubey, Karahallı, Sivaslı ve Eşme’deki bayramlaşma programlarına katılan milletvekili adaylarına parti teşkilatı mensupları eşlik ettiler. 



Bayramlaşmalar sırasında gerek teşkilat üyeleri ve gerekse vatandaşla istişarelerde bulunduklarını kaydeden AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, son olarak Eşme’de düzenlenen bir programa katıkladıkları ve ilçedeki gelişmelerle ilgili önemli istişarelerde bulunduklarını kaydetti. 
Eşme Belediyesi’nin AK Parti’ye emanet edilmesiyle hizmetlerin artığını söyleyen Mehmet Altay, kültürel, sosyal ve günlük ihtiyaçların karşılanması noktasında önemli yatırımların başladığını kaydetti. 



Eşme’nin altyapı sorununu çözmek için 2018 yılının başında dev bir çalışmanın başladığını ifade eden Mehmet Altay, 32 milyon TL bütçeli bir altyapı yenilemesinin devam ettiğini söyledi. 
AK Parti hükümetlerinin ve kendisine bağlı yerel yönetimlerin her zaman için cesaret ve sorumluluk bilinciyle çalıştığını dile getiren Mehmet Altay, “Eşme ilçemiz uzun yıllar hizmete açtı ve 30 Mart 2014’te belediyemiz AK Parti’ye emanet edildi. Halkın emanetine bugüne kadar hep sahip çıkan ve gözü gibi koruyan AK Parti hükümetleri ve ona bağlı yerel yönetimlerimiz, Eşme’de de bir dizi büyük çalışmaya imza attılar. Son olarak 32 milyon TL bütçeli yağmur ve kanalizasyon hattı çalışması başladı. Eşme’yi her ziyaret ettiğimizde halkımızın çözüm beklediği konuların başında olan altyapı sorununa, büyük bir sorumluluk alarak el atan belediyemiz ve merkezi idaremiz, daha yaşanabilir bir toplum için elinden geleni yapıyor. Bizler de AK Partili Milletvekilleri olarak çalışmaların aksamaması ve bir an önce bitmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz. Önümüzdeki günlerde Eşme ve diğer ilçelerimizin hizmetler noktasında bir adım öteye geçmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 



24 Haziran seçimlerinin Uşak ve Türkiye için önemine de değinen Mehmet Altay, seçim öncesi muhalefetin kutuplaşma ve kaostan beslenerek siyaset yapmaya çalıştığını ifade etti. Altay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan ve bugüne kadar her zaman için hizmeti kendisine gaye edinen AK Parti Hükümetleri, halkın karşısına hep yaptığı işler ve üzerine inşa edeceği hizmetlerle çıkıyor. Muhalefet ise halka her hangi bir hizmeti taahhüt edemiyor. İş yapan ve yapmayan arasındaki en büyük fark burada ortaya çıkıyor. Şu anda kaos ve kutuplaşma üzerinden siyaset yapanların halka sunduğu somut hiçbir hizmet veya proje göremiyoruz. Bizler ise değil 24 Haziran 2018, 2023, 2053 ve 2071’de dahi neler yapacağımızı ve geleceğin Türkiye’si için nasıl çalışacağımızı ifade ediyoruz. İşte fark tam da bu noktada ortadadır ve halkımız kimin doğru, kimin yanlış olduğunu net bir şekilde görmektedir” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim