Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor Marmarabirlik 5'lik teneke soğuk sıkım zeytinyağı ise daha uygun fiyata geliyor
Uşak’ta 2 şubeyle faaliyetlerini sürdüren Domino’s Pizza, müşteri memnuniyetinde 500 sube icinde Türkiye 2’incisi oldu. NPS 2015’te 1’inci ve 2016’da 3’üncü olan Uşak Domino’s Pizza, 2017 sonuclarina göre de Türkiye’deki 500 şube içinde 2’inci oldu. 



Ayrica her ay Domino’s Pizza’nın yaptığı habersiz denetimlere tabi tutulan Uşak şubesi, 100 tam puan alarak “Operasyonda Mükemmellik” ödülüne layık görüldü.  Müşteri memnuniyetine verdikleri önemin karşılığının ödüllere yansıdığını söyleyen Domino's Pizza Uşak Restoranları İşletmecisi Şerif Soner Kaptanoğulları, ortaya konan başarıyı özverili ve disiplinli çalışan ekibine borçlu olduğunu söyledi. 



Başarının tesadüf eseri ortaya çıkmadığını dile getiren Domino's Pizza Uşak Restoranları İşletmecisi “Uşak’ta 2012’de İzmir karayolu üzerindeki restoranımızla halkımıza lezzetli pizza ve diğer yiyeceklerimizi sunmaya başladık. Zamanla Uşak halkı Domino’s Pizza’yı çok sevdi ve bu teveccüh sayesinde, İstasyon karşısına ikinci şubemizi kurduk. Her iki şubemiz de uc yildir musteri memnuniyetinde Türkiye çapında ilk 10 nun uzerine cikmadi. Bu yıl da İstasyon şubemiz, Türkiye ikincisi ödülüne layık görüldü. Ve bu odulu uc yildir ust uste kazandigimiz icin Dominos Pizza yilin francaise odulunu de bana verdiler. Bu ödül, emeğini ortaya koyan çalışanlarımız ve bizim hizmetimiz sonrasinda yuksek puanla degerlendiren müşterilerimizin sayesindedir. Başarı tesadüf değildir ve belli bir istikrar sonucu ortaya çıkar. Bu ödülü almamız için büyük emek veren çalışanlarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti ekseninde kaliteden ve lezzetten ödün vermeden faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 
     Domino’s Pizza’yı tercih edenlere indirimler ve kalite konusunda da tavsiyelerde bulunan Kaptanoğulları, “İndirimler konusunda net bir politikamız var. Restorana gelen musterilere ayri, internetten siparis veren musterilerimize ayri kampanyalarimiz vardir. Bu kampanyalar merkez tarafindan belirlenmektedir. 



Ayrica yeni cikan sandevuclerimiz de dahil olmak uzere tum urunlerimiz firinda pisirilmektedir. Bu urunlere patates ve tavuk urunleri de dahildir. Ve onceden hazirda urun yapmamiz yasaktir. Musteri siparis verdigi anda urunler hazirlanmaktadir"  diye konuştu. 



    KAMYON ŞOFÖRLERİ DOMINO’S PİZZA’YI TERCİH EDİYOR
    İzmir yolu üzerindeki yeni yol ve kavşak düzenlemesiyle yolculuk yapanlara da hizmet vermeye başladıklarını belirten Kaptanoğulları, “Otogar bölgesine bir kavşak yapıldı ve yol genişledi. Zaman zaman yol üzerinden geçen kamyon şoförleri ve diger uzun yolculuk yapan yol musterileri restoranımıza uğruyor ve pizzalarımızı tercih ediyor. Zaman içinde İzmir ve Ankara üzerinde yolculuk yapan müşteri potansiyelinin artacağını düşünüyoruz" dedi. 
Editör: TE Bilişim