Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak İl Başkanı Avukat Fahrettin Tuğrul, 2019 yılı için yayımladığı mesajında, yeni yılın insanlık için huzur ve bereket getirmesini temenni etti.
2018’in Türkiye için kalıcı istikrarın tesis edildiği bir yıl olduğunu dile getiren Fahrettin Tuğrul, 24 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından, bir kez daha göreve gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, 2023 hedefleri için dur durak bilmeden çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Son 16 yılda yakalanan ekonomik, siyasi ve sosyal istikrarın 2018’deki bazı dış müdahalelerle baltalanmaya çalışıldığını ifade eden Fahrettin Tuğrul, “İlimiz ve ülkemiz adına çok iyi noktalara geldik ve her anlamda büyümeye devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve AK kadroların emekleriyle bugünlere gelen ülkemizin gelişimini istemeyen bazı güç odakları, geride bıraktığımız 2018’de de rahat durmadı ve çeşitli spekülatif hareketlerle topluma kendi istedikleri gibi ayar vermeye kalktılar. Ferasetli devlet büyüklerimiz ve kararlı milletimiz sayesinde, ülkemize yönelik tüm saldırı ve müdahalelerin üstesinden gelmeyi başardık. 2018 acı ve tatlı hatıralarıyla geride kaldı ve önümüzde yeni bir yıl ve yeni bir seçim süreci var. 31 Mart 2019’da halkımız bir kez daha sandık başına gidecek ve bizler gerek Uşak ve gerekse tüm ilçe ve beldelerimizde AK Parti hizmetlerinin devamı için çalışacağız. 2019, hizmetlerin katlanarak arttığı ve ilimizin her anlamda geliştiği yeni bir dönemin başlangıcı olacak. AK Parti Uşak İl ve İlçe Teşkilatları olarak her daim el ele ve omuz omuza çalışacağız” dedi.
2019’un tüm insanlık için huzurun ve refahın kapısını açmasını dileyen Fahrettin Tuğrul, “Dileğimiz, Filistin’de, Arakan’da, Somali’de, Ortadoğu’da ve dünyanın neresinde olursa olsun zulmün son bulmasıdır. Bizler, her daim mazlumun ve ezilenlerin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019’un Uşak’a, ülkemize ve tüm İslam dünyasına huzur getirmesini Cenab-ı Allan’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.
        
 
Editör: TE Bilişim