TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
AK Parti Uşak Kadın Kolları İl Başkanı İlknur Ertuğrul, AK kadınlar olarak Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte olduklarını söyledi. Ertuğrul, "Kadın kolları olarak yıl boyunca aktif bir şekilde halkla buluştuk. Buluşmaya Ramazan Ayı’nda da devam ediyoruz. Ramazan bereket, rahmet ve merhamet ayıdır, ihtiyaç sahibi insanlarla bu ayda daha fazla bir araya gelebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Ertuğrul, “Sokak iftarları, evlerimizde yaşlı engelli ve mağdur ailelerle bir araya gelerek halka dokunacağız. Kadınlar birbirleri ile oturup sohbet edip dertleşecekler. İftara gidip ziyaret ettiğimiz evlere pişirdiğimiz yemekleri götürüp, hane halkının da yaptığı yemekle tencereler birleşecek. Aynı tabaktan aynı yemekleri birlikte paylaşarak bir gönül buluşmasını arzuluyoruz" diye konuştu.

Ertuğrul, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her Ramazan ayında mahallelerimizde ev ziyareti gerçekleştirerek, yönetim kurulu üyelerimizin yaptığı birbirinden lezzetli yemeklerle hemşehrilerimizin sofralarına konuk olduk. Ramazan ayı bereket ayı, birlik beraberlik ayı, paylaşma ayıdır. Maneviyatın yüksek olduğu on bir ayın sultanın da Ramazan sadece yemek yemek, oruç açmak değildir. Ramazan da eşini dostunu fakiri fukarayı ziyaret edeceksin, büyüklerini Sıla-i Rahim yapacaksın, kısacası kurduğun gönül köprüsünde eşinle, dostunla birlikte yürüyeceksin. Gönüllerde köprü kurmak, dostluk kazanmak, dostunla bir kaşık aşını paylaşmak bunun verdiği manevi hazzı anlayabilmek o kadar büyük mutluluk ki bu maneviyatı anlayabilenler üç aylar girdiğinde Resulü Ekrem gibi, Recep ve Şaban'ın hürmetine bizi Ramazan'a eriştir diye dua ederler. Rabbime hamd olsun ki bu duası kabul olanlardanım, tüm Uşak hemşehrilerimin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederim" dedi
Editör: TE Bilişim