Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı oluşturan Büyük Birlik Partisi (BBP) Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyarette, BBP Uşak İl Başkanı Bekir Alperen ve yöneticileriyle istişarelerde bulunuldu.



Burada bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Cumhur İttifakı’nın milletine bağlı siyasi anlayışlardan gelen partiler tarafından kurulduğunu belirtti. Cumhur ittifakının ülkenin bekası için gerekli olduğunu söyleyen Mehmet Çakın, “Milletine bağlı, milli ve manevi duygularla bezenmiş ocaklardan yetişen gençlerimiz, zamanı gelince ortaya çıkıyor ve milleti için canını ortaya koyuyor. 15 Temmuz’da; gerek Milli Gençlik Vakfı, Alperen Ocakları ve Ülkü Ocakları gibi dernek ve vakıflarda yetişen gençlerimiz, yolunu şaşırmadan milleti için meydanları doldurdu. Gençlerimizin yetiştiği yerler farklı olsa da, sonuçta istikametleri aynıdır. Merhum Genel Başkan Sayın Muhsin Yazcıoğlu da gençleri bu eksende yetiştirmiş ve vatanını seven bir nesil için çalışmıştır” dedi.



ÇAKIN: TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTUYORUZ
“24 Haziran’da aynı istikamette bir araya gelen ve ülkemizin 2023 hedefleri için rotasını çizen Cumhur İttifakımız, muvaffak olacaktır” diyen Çakın, şöyle devam etti: “Esas olan aynı vatanın birer fertleri olduğumuzun bilincinde olmaktır. Ülkemizin özellikle 15 Temmuz ve öncesinde başına gelenleri düşündüğümüzde, her türlü siyasi fikir ayrıklarını bir kenara bırakmanın gerekliliğiydi bu dönem. Bu noktada AK Parti, MHP ve BBP’nin küçük siyasi ayrılıkları bir kenara bırakmasını önemli buluyoruz. Kandil, Mümbiç ve Afrin operasyonlarının yapılması, artık ülkemizin doğrudan terörün kökünü kurutmaya yönelik adımlar attığının göstergesidir. Muhalefet bu operasyonların neden yapıldığını bilmiyor. Bizler, terörle mücadele ederken, bir yandan da bataklığın kuruması ve tekrar terörün yuvalanmaması için de ciddi mücadeleler veriyoruz. Seçimlere çok az bir süre kaldı ve neden ülkemizin bir beka sorunu olduğunu iyi anlatmamız gerekiyor. Cumhur ittifakının milli ve yerli olduğunu ve 2023’ün Türkiye’si için nelerin ortaya konacağını çok iyi ifade etmemizde yarar var.”



ALPEREN: SÖZ KONUSU MEMLEKETSE AKAN SULAR DURUR
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen BBP Uşak İl Başkanı Bekir Alperen de, “Milletimizin sağduyulu olması gerekiyor. Çünkü bizler merhum genel başkanımız sayın Muhsin Yazcıoğlu’nun dediği gibi aynı kilimin motifleriyiz. Bizler asla ülkemizin karşısındaki bir hesabın içinde olmadık. Nokta kadar menfaat için eğilmedik ve fırıldak olmayacaksınız dedi. Bizlerin bir duruşu var ve bu yolda da alnımız ak ilerliyoruz. Memleketin menfaatleri  söz konusuysa akan sular durur” diye konuştu. Öte yandan ziyaret karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.
 
 
Editör: TE Bilişim