Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, parti mensuplarıyla birlikte sahur programı yaptı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve H. Ufuk Uğur ve parti temsilcilerinin katıldığı sahur programı, Atapark’ta faaliyet gösteren Çayzade’de yapıldı. Programda partililere hitaben bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm üyelerimizle bizler biz bir aileyiz. Geleceğimiz için, memleketimiz için çalışan bir aile. Bu anlamda gece gündüz tanımayan sizlerle bir araya gelmek, aynı sofrada oruca niyetlenmek, dualara amin demek ayrı bir mutluluk. Birlikte aynı yolda yürümek önemli. Aynı dava uğruna sırt sırta vererek çalışmalarımıza yön vermeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizimde hep birlikte yapacak çok işimiz var. Geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.



Belediye Bakanı Nurullah Cahan'a teşekkür eden AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, "Partimiz Uşak'ta yerel yönetim olarak muhalefeti de gördü, iktidarı da gördü. Ve bu birlikteliği, beraberliği, kardeşliğin değerini şu an daha iyi bir şekilde bilmemiz gerektiğini görüyoruz. Sıkıntılı günler geçirsek de gerek yerel yönetim anlamında gerekse yönetim anlamında hep birlikte el ele verdik. İşte bu birlikteliğimizin daim olmasıyla büyük Türkiye hedeflerine daha kolay bir biçimde ulaşabiliriz." dedi. Konuşmaların ardından sahur programı gerçekleştirildi.
 
Editör: TE Bilişim