Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi, Ankara'da gerçekleştirildi. Kongrede, AK Parti MYK listesi belli oldu. Kongrede, Erdoğan bin 428 oyla yeniden Genel Başkanı seçildi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım’da Akit’e ‘Olmasaydın da olurduk’ ilanı veren ve 7 Haziran 2015'te AK Parti 2. Sıra Uşak Milletvekili adayı olan ve seçilemeyen Eyüp Gökhan Özekin de MKYK’ya yedek üye olarak girdi. 

10 Kasım’da Yeni Akit’e Mustafa Kemal Atatürk hakkında bir ilan yayımlanmıştı. Tam sayfalık ilanda Atatürk için “Olmasaydı da olurduk” ifadesi ve 1881-1938 tarihleri kullanılmıştı. Sayfanın en altında ise ilanı veren ve üzerinde “Hürriyet, Adalet, İttihad-ı İslam” ifadeleri olan “ Sancaktar ” dergisi’nin ismi yer almıştı.

Özekin'e o dönemde Uşak'ta yoğun bir tepki gelmiş ve her seçim 2 milletvekili çıkaran AK Parti, 7 Haziran'da 1 milletvekili çıkarmıştı. Durmuş Yılmaz da aynı dönemde MHP'den seçilmişti. 

Editör: TE Bilişim