Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, 24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin kampanya döneminde ziyaret ettiği mahalle, kurum ve kuruluşlara yönelik teşekkür ziyareti programı başlattı.

Dün itibariyle Dikilitaş Mahallesi esnafına ve vatandaşa teşekkür eden Başkan Nurullah Cahan, halkı sadece seçim döneminde değil, her hafta belli periyotlarla ziyaret ederek, karşılıklı istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

            Dikilitaş esnafı ve sakinleriyle sohbet eden Başkan Cahan, ayrıca belediye hizmetleriyle ilgili talepleri de dinlediğini ve daha önce işleme konan çalışmalarla ilgili halka bilgiler de verdi.

            Dikilitaş Mahallesi’nin ardından, Uşak Esnaf Ve Sanatkarlar Odası'nın yeni Başkanı Atalay Savaş'ı ve Uşak Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Hayri Dönmez'i de ziyaret eden Başkan Cahan, yeni seçilen ve güven tazeleyen başkanlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

            Konuyla ilgili bir açıklama Başkan Nurullah Cahan, vatandaş, esnaf, kurum ve kuruluş temsilcileriyle yaptıkları istişarelerin kent yönetimi adına önemli olduğunu söyledi.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu Uşak İl Genel Meclisi Başkanı CHP’li Kadir Uslu oldu

24 Haziran seçimlerinde Uşak’ın AK Parti’ye büyük bir destek verdiğini ve ülke ortalamasının üzerinde bir rakamla 2 milletvekilliğini aldıklarını ifade eden Başkan Cahan, Cumhurbaşkanlığı’nda da tercihin Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanıldığını kaydetti.

            Başkan Cahan, “24 Haziran seçimlerinde yoğun bir kampanya dönemi yaşadık ve ilimizde ziyaret etmediğimiz mahalle, kurum ve kuruluş neredeyse kalmadı. Kampanya süresince ilimiz ve ülkemiz açısından istikrarın devamı ve yakalanan büyüme hamlesinin sürmesi için vaktin Türkiye vakti olduğunu ifade ettik. Vatandaşımız daha önceki seçimlerde olduğu gibi doğru olanı tercih etti ve sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize duyduğu güveni ortaya koydu. Seçimlerde ilimizin ülke ortalamasının üzerinde bir oyla hükümetimize duyduğu güveni ortaya koyması da bizi ayrıca memnun etti. Halkımıza verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

            Ziyaretlerin hizmetlerin takibi açısından önemli olduğunu bildiren Başkan Cahan, “Halkımızın taleplerini bu şekilde daha net bir şekilde görüyor ve gerekenin yapılması için ilgili birimleri harekete geçiriyoruz. Önümüzdeki 1 ay boyunca ziyaretlerimiz yoğun bir tempo ile sürecek ve halkımızdan kopmadan, ilimizdeki hizmetleri artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.



Başkan Cahan, ziyaret ettiği mahalle, kurum ve kuruluşlarda hatıra fotoğrafları çektirdi.

Editör: TE Bilişim