Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na Eşme Belediyesi'nin borcu açıklandı! Borcun yüzde 68'i yol ve kanalizasyon için İller Bankası'na
AK Parti Uşak İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Basri Yıldırım, 17 Nisan referandumu öncesinde, köy ve ev toplantılarıyla, yeni Anayasa hakkında bilgi veriyor. Son olarak Uşak Merkez Karaağaç köyünü ziyaret eden Basri Yıldırım, 16 Nisan’da sistem değişikliğine gidileceğini ve muhalefetin bunu rejim değişikliği şeklinde yansıtmaya çalışarak, yanlış algı oluşturmaya çalıştığını ifade etti.



“16 NİSAN, 2023, 2053 VE 2071 İÇİN ÖNEM TAŞIYOR”
Bir dönem AK Parti Uşak İl Başkanlığı görevinde bulunan ve şu anda Uşak İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yapan Basri Yıldırım, “Güçlü Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için sistemde değişikliğine gitmemiz lazım. Bu memleket ne çektiyse, çok başlılıktan ve siyasi belirsizliklerden çekti. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, Türkiye’nin önünü açmak için risk aldı ve sorumluluğunun bilincinde yöneticilerin göreve gelmesi için yeni Anayasa paketinin halka sunulmasını istedi. 16 Nisan’da yapacağımız oylama, sadece içinde bulunduğumuz tarihi kapsamayacak. 2023’ün, 2053’ün ve 2071’in Türkiye’si için ayrı bir öneme sahip olacak” dedi.



“YENİ TÜRKİYE İÇİN SORUMLULUK ALDIK”
Partisinin 16 Nisan referandumu için yaptığı çalışmalarla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Basri Yıldırım, “Seçim Koordinasyon Merkezi olarak, 16 Nisan referandumu için yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Her gün düzenli olarak toplanıyoruz ve yapılacak çalışmaları belirliyoruz. Burada partili arkadaşlarımız gönüllülük esasına göre özveri gösteriyor. İl ve ilçe teşkilatı yöneticilerimi, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız hepsi her gün vatandaşla buluşuyorlar ve 16 Nisan’ın önemini anlatıyorlar. Bizler yeni Türkiye için sorumluluk aldık ve bunu yerine getireceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim