Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 24 Haziran seçimleri için yoğun bir kampanya dönemini geride bıraktıklarını ve sandıktan bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin çıkacağını söyledi.  Başkan Cahan, 24 Haziran seçimlerinde, kendisi seçilecek gibi partisi için çalışma yaptı. 



24 Haziran seçimleri için AK Parti Uşak İl Seçim Koordinasyon Merkezi’yle, eşgüdümlü bir çalışma programı izlediklerini dile getiren Başkan Cahan, sahada yoğun bir tempo sergilendiğini ve teşkilat mensuplarının dur durak bilmeden faaliyetlerde bulunduğunu kaydetti.



        Kampanya döneminin büyük bir bölümünün Ramazan ayına denk geldiğini belirten Başkan Cahan, iftar ve sahur arasını boş geçirmeden, esnaf, vatandaş, kurum ve mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını anlattı.


        Çalışmalar sırasında, milletvekili adayları Mehmet Altay, İsmail Güneş ve Mert Şişman’la birlikte, AK Parti hükümetlerinin ve yerel yönetimlerin yaptığı icraatları anlattıklarına değinen Başkan Cahan, “24 Haziran seçimlerinde önümüze 2 sandık konacak ve ilk defa yürütmenin başına geçecek Cumhurbaşkanını halk seçecek. Aynı zamanda Meclis’te görev alacak milletvekillerimizin belirlenmesi için de ikinci bir sandık halkımızın önüne konacak. Yeni sistem, hükümetlerin nasıl kurulacağını veya olası krizlerin önünü kapatacak. Nasıl belediye başkanı seçildiği andan itibaren, kurumu sevk ve idare etmeye başlıyorsa, Cumhurbaşkanı da ülkemizi yönetmeye başlayacak. Bu nedenle 24 Haziran seçimleri ülkemiz için büyük bir önem taşımaktadır” dedi.



“Ülkemizde yakalanan kalkınma hamlesinin devamı ve geleceğin büyük Türkiye’sinin inşası için bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı göreve getireceğiz” diyen Başkan Cahan, şöyle devam etti: “Son 16 yıldır yapılan seçimlerin ortak bir özelliği, muhalefetin tüm çalışmalarını Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı üzerine kurmasıdır. Kapatma davaları, e-muhtıra, gezi olayları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin tek hedefi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dı. Bu kirli kampanyalara sadece muhalefet değil, aynı zamanda diğer devletlerin de destek verdiğini gördük. Yapılan bunca kanlı hesaba rağmen, Cenab-ı Allah’ın takdiri ve milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanımız ve partimiz, her seçimden güçlenerek çıktı. Bu seçimde de; muhalefetin yine aynı mantıkta olduğunu görüyoruz ve bizler sadece Allah’a ve milletimize güveniyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini şimdiden belirleyen ve vizyonu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimiz, olduğu müddetçe korkuya ve endişeye mahal vermeden büyümeye devam edeceğiz”.



        Öte yandan 24 Haziran seçimleri için emek veren tüm AK Parti teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Başkan Cahan, seçimlerin Türkiye ve Uşak için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.





 
 
Editör: TE Bilişim