TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, Cumartesi günleri kurulan sigorta pazarıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve esnafın kısa bir süre sonra aynı mahalde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Uşak Belediyesi ekiplerinin sigorta pazarında altyapı güçlendirme çalışması yaptığını dile getiren Servet Kuş, “Endişeye mahal verecek bir durum yok. Esnafımız, sigorta pazarında daha modern ve sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye devam edecek. Kimse siyasi fırsatçılık yapıp, durumdan vazife çıkarmaya çalışmasın” dedi.

Uşak Belediyesi’nin sigorta pazarında tadilat çalışması yaptığını söyleyen Servet Kuş, “Sigorta pazarındaki logarlar sık sık tıkanıyor ve kötü kokulara sebep oluyordu. Bölgede yaşayan vatandaşlar, sadece Cumartesi günleri değil, diğer zamanlarda da bu sıkıntıdan dolayı taleplerini yerel yönetimlerimize iletmişti. Sorunun çözümü için Uşak Belediyesi ekipleri bir çalışma başlattı. Söz konusu çalışma nedeniyle pazarcı esnafımız belli bir süreliğine, Kemalöz Mahallesi’ndeki pazaryerinde hizmet verecekler. Çalışma bittikten sonra Cumartesi sigorta pazarı tekrar kurulacak” dedi.

Pazaryerinde oluşan kötü kokunun Cumartesi günleri alışveriş yapmaya gelen vatandaşları da rahatsız ettiğini belirten Servet Kuş, esnafın mağdur edildiğine dair bir algı oluşturulmak istendiğini kaydetti. Kuş, “Mensubu olduğumuz siyasi hareket yıkmak yerine güzelleştirmek ve yaşanabilir alanları ortaya çıkarmayı kendine şiyar edinmiştir. Eğer bir mağduriyet düşünülseydi bu zaten alışverişin en yoğun olduğu yaz ayarlında yapılırdı. Hem esnafımız hem de vatandaşımız için yapılan bu uygulamayla ilgili anlayış bekliyoruz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim