Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!
    Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, AK Parti Eşme İlçe Teşkilatında görev alan ve daha önce görev almış parti yöneticileriyle yemekte bir araya geldi. AK Parti Eşme İlçe Başkanı Çağdaş Keklikkıran'ın da katıldığı yemekte bir konuşma yapan Çetin, "Eşme'yi tarihi, kültürü, ekonomisi ve sosyal yaşamıyla her zaman için bir tık öteye götürmenin hesabını yapacağız" dedi. 



    Belediye başkanlığı görevinden önce AK Parti Eşme İlçe Başkanlığı görevini üstlendiğini hatırlatan Hacı Mustafa Çetin, siyasetin halk için yapılması gereken, özverili bir faaliyet olduğunu belirtti. AK Parti'nin Eşme'de yoğun bir çalışma yaptığını belirten Hacı Mustafa Çetin, "Her zaman için siyaseti halkımıza hizmet noktasında bir vesile olarak gördük. Siyaseti ne şan ne de şöhret için yaptık. Bugüne kadar görev alan bütün arkadaşlarımızın aynı anlayış ve felsefe ile hareket ettiklerini görmek bizim için önemli bir sevinç kaynağıdır. Hepiniz, yeri geldi çoluk çocuğunuza ayıracağınız vakti, ilçemiz için harcadınız ve Eşme'nin belli noktalara gelmesine katkı sağladınız" dedi. 



    "AK Parti'nin durmak yok yola devam şeklinde bir sloganı vardı. Bizler de bu anlayışı kendimize şiar edindik ve hizmet yoluna devam ettik" diyen Çetin, "Durağan ve olumsuzluklara seyirci kalan bir anlayış bize yakışmaz ve hizmetleri artırarak devam ettireceğiz. Eşme'yi tarihi, kültürü, ekonomisi ve sosyal yaşamıyla her zaman için bir tık öteye götürmenin hesabını yapacağız" ifadelerini kullandı.




Çetin, AK Parti Eşme Teşkilatı mensuplarıyla ilçedeki yapılması gereken faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. 
 
Editör: TE Bilişim