Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım! Özkan Yalım'dan zam açıklaması: Yaptım ama bir sorun bakalım niye yaptım!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanlığı, Uşak Barosu, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi üyelerinden oluşan yaklaşık 100 kişi Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

CHP önünde toplanan grup, İsmetpaşa Caddesi'nde “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na yürüdü. Yürüyüşe CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen, CHP Uşak Miiletvekili Dilek Akagün Yılmaz, ADD Uşak Şubesi Başkanı Arif Güvenir de katıldı.

Atatürk Anıtı önüne  gelen grup adına konuşan CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, “Bugün buraya geliş nedenimiz, AKP iktidarı nedeniyle bayramlarımızı daha önceki yıllarda kutladığımız gibi kutlayamamamız. Valiliklerin, devlet dairelerinin önünden “T.C.' ibaresini kaldırmakla onu bitireceklerini, yok ettireceğini zannedenlere sesleniyorum. T.C.'yi biz içimize, yüreğimize kazıdık. Bu ülkeden Cumhuriyeti kaldırmaya kimsenin gücü yetmez. Siz Cumhuriyeti kaldırıp, demokrasiyi yok edip, yeni bir anayasa yaparak başkanlık sistemini getirmeyi mi düşünüyorsunuz? Hayal içindesiniz. Yoksul, işsiz, aç, sendikasız, güvencesiz, sigortasız ve geleceksiz kitleler yaratan AKP iktidarını sandığa gömmekten asla vazgeçmeyeceğiz” dedi. 


Editör: TE Bilişim