TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var! TÜGVA’dan Yalım’a yanıt: Uşaklı gençlere düşmanca yaklaşıp sizin yanınızda saf tutanlar var!
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün toplumsal bazda etkili olduğunu belirterek, “Türkiye’nin bugün en çok ihtiyaç duyduğu unsur, şüphesiz adalettir. Adaletin olmadığı bir toplumda kaos, gerilim, düzensizlik ve gerileme hakim olur. Parti Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, bu eksikliğin giderilmesi için tam 25 gün boyunca yürüdü ve adalet için haykırdı. Bizler de CHP Uşak İl ve İlçe Örgütleri olarak desteğimizi sunduk. Hafta sonu büyük bir miting yaptık ve toplumun tamamını kucakladığımızı gördük. CHP, bu cennet vatanın sigortasıdır ve aydınlık geleceğimiz için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir” dedi.

CHP’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlatan Ali Karaoba, şöyle söyledi: “Türkiye’nin en zor döneminde elini taşın altına koyan ve tarihe adını altın harflerle yazdıran bir liderin kurduğu partiyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkacağız, bu cennet vatanı, O’nun ilkeleriyle ayakta tutacağız. İçinde bulunduğumuz bu dönemde, Türkiye’nin yarınları için elini taşın altına koyan partili veya partisiz herkese teşekkür ediyorum. Yarından umutluyuz ve umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz.”
 
Editör: TE Bilişim