AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi AK Parti Uşak Milletvekili Güneş: Takdiri ilahi
Yaklaşık 2 yıldır CHP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı yapan Sevinç Yazgan, 26 Kasım 2017 günü yapılacak olan olağan genel kurulda, beyaz listenin adayı olacağını açıkladı. CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan, yeniden adaylığını parti binasında açıkladı. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, bir önceki dönem Milletvekili Dilek Akagün, il ve ilçe yöneticileri ve partililerin yer aldığı basın açıklamasına; Milletvekili Özkan Yalım'ın yoğun programından dolayı katılamadığı ifade edildi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan'ın 2 yıldır görev yaptığını belirten İl Başkanı Ali Karaoba, "Başkanımız seçimle göreve geldi ve 2 yıldır partimize hizmet ediyor. Benim en fazla önem verdiğim unsur sandıktır ve sandıktan çıkacak isim partimizi temsil edecektir. Bu süreçte kimse bir birini incitmesin ve her zaman için yapıcı bir tutum izlesin. Kongre dönemi bittiğinde tekrar yüz yüze bakacağız ve partimiz için çalışacağız. En büyük hedefimiz önümüzdeki yerel seçimlerde, Uşak'ta CHP'nin bayrağını dalgalandırmak ve milletvekili sayımızı artırmaktır. Partimiz, Türkiye'nin ve Uşak'ın menfaatleri için çalışmaktadır" dedi.

YAZGAN: UŞAK'A CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ
Yeniden adaylığı hakkında bir açıklama yapan Sevinç Yazgan, 2 yıldır görevini layıkıyla yapmak için çalıştığını ifade etti. Uşak'ta 16 Nisan referandumunda yüzde 53 hayır oyu çıktığını hatırlatan Sevinç Yazgan, "2019'Dda Uşak yerelinde belediyeye CHP bayrağını dikmek, 2019'da en az 2 milletvekili çıkarmak, tek adam sistemine son vermek, ön seçimle parti içi demokrasinin yaşaması ve CHP'nin Türkiye'nin huzur ve refahını düşünerek iktidara gelmesi için tekrar aday oluyorum" diye konuştu. Açıklamanın ardından Yazgan, partililerle kısa süreli konuştu ve fikir alışverişinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim