CHP UŞAK’TA SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, olağanüstü kurultayın sona erdiğini bundan sonra, 2015 genel seçimleri için, Uşak’ta tüm CHP’lilerle el ele vererek, başarı için çalışacaklarını açıkladı.

CHP Olağanüstü Kurultayında yazman olarak görev yapan CHP Uşak İl Başkanı Kurultayın bir demokrasi şöleni olarak kabul edilmesi gerektiğini kaydederek, 9 ay sonra yapılacak genel seçimlerin hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.

“BİZ LİDER PARMAĞI İLE KURULTAY YAPMIYORUZ”

Yazman olarak görev yaptığı kurultay hakkında açıklamalarda bulunan CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, “Türkiye’nin ilerlemesi kriterleri mutlaka özgürlükçü olmalıdır. Bu açıdan CHP’nin kurultayı, AKP’nin olağanüstü kongresi ile değerlendirilmelidir.  Muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın yolu, AKP ve CHP kongrelerinden geçmektedir” diyerek AK Parti Kongresi ve CHP kurultayını şöyle karşılaştırdı:

“Recep Tayyip Erdoğan parmağı ile gösteriyor. AKP’li delegeler, Ahmet Davutoğlu’nu genel başkan ve Başbakan seçiyor. Hiçbir şeyi sorgulayamıyorlar. Cesaret edip aday bile çıkaramıyorlar.

CHP’ye baktığımızda, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmasına rağmen Muharrem İnce çıkıp, “Ben adayım” deyip demokratik bir şekilde yarışabiliyor. Genel başkan adayı olarak düşüncelerini özgürce açıklayıp her türlü eleştiriyi rahatlıkla yapabiliyor. Genel Başkanımız da çıkıp üyeleri ve biz il başkanlarını eleştiriyor. Genel başkan seçildi. Bu kez 60 kişilik parti meclisi üyeliği için yaklaşık 600 kişi aday oldu. Bu 600 kişiden 60 kişi seçildi. Tüm Türkiye’den gelen bin 200 delege hür iradeleri ile oy kullandı. Partinde ve evinde demokrasi yoksa “Ülkeye demokrasi getireceğim” demek olmaz. Önce partine evine demokrasiyi getir. Asansör faciasında 10 işçi yaşamını yitirdi. Bunu protesto eden işçiler polisten dayak yedi. Bunun neresi demokrasi?”

“MUHALEFET YOK CHP VAR”

Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!

Olağanüstü kurultayın geride kaldığını belirten Horasan, “2015 seçimlerine 9 ay kaldı. Bundan sonra, CHP’de muhalif veya hizip diye bir şey kalmadı. Uşak’ta CHP olarak seçimlerde başarılı olmak için tüm üye ve partililerimizle var gücümüzle çalışacağız. İl başkanı olarak çalışma komitelerini derhal toplayacağım. İlçe, köy, mahalle, sokak karış karış, Uşak’ı dolaşarak çalışacağız. Bundan sonra parti içi sorunlara ve kısır çekişmelere izin vermeyeceğim. Uşak’ta tüm CHP’liler 2015 seçimlerinde başarılı olmak için çalışacaklardır” diyerek en kısa zamanda seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim