Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş! Özkan Yalım’ın yapmadığı en doğru iş!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde, Uşak Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Mehmet Çakın, seçime birlik ve beraberlik içinde hazırlanacaklarını ve iyi bir ekip çalışmasıyla, AK Parti belediyeciliğini kentte sürdüreceklerini söyledi. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki grup toplantısında, Uşak'ın da aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayını tanıttı. Uşak Belediye Başkan adayı, yaklaşık 1 yıl önce AK Parti İl Başkanı seçilen Mehmet Çakın oldu. Toplantıya, Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın'ın yanı sıra; Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, mevcut Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve teşkilat mensupları katıldı. 
AK Parti grup toplantısının ardından bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, "Teşkilat mensuplarımızla iyi bir çalışma ortamı bulmuş ve güzel işlere imza atmıştık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partililerimizin takdiriyle Uşak Belediye Başkan adayı olduk. Uşak'ta 2014'ten beri AK Parti belediyeciliği yapılıyor ve bizler Mart 2019'da yapılacak seçimleri de kazanarak, bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Seçim kampanyamız boyunca, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın değerli mensuplarıyla el ele ve gönül gönüle vererek, çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız ve seçimlerden en iyi sonuçla çıkacağız. Ayrıca, 2014'te göreve gelen ve bir çok hizmete imza atan Uşak Belediye Başkanımız Nurullah Cahan'a da teşekkürü bir borç biliyorum ve birlikteliğimizin her daim süreceğini belirtmek istiyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim