Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu’nun propaganda için kullandığı görsellerde Türk bayrağının yer almasını doğru olmadığını belirterek, “Uşak CHP Belediye Meclisi listesine HDP’nin eski il başkanını yazacaksın ve sonra Türk bayrağını kullanacaksın. Bu milleti kandıracaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar” dedi. 
AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, gündemle ilgili yaptığı açıklamada, CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu’nu propaganda için hazırlanan tanıtım görsellerinde Türk bayrağını kullandığı için eleştirdi. Tuğrul, “CHP’nin zihniyeti çok ciddi bir problemdir ve bu zihniyet ülkenin değerleriyle kim savaşıyorsa onlarla beraber hareket etmiştir. Şimdi CHP, bu ülkede ezanı Türkçe okutan bir zihniyettir ve aynı zamanda bunu aslına döndüren Adnan Menderes’i asan bir düşünce tarzını benimsemiştir. CHP’nin zihniyeti milletle uyuşmuyor ve vatandaşımız CHP’nin olmasını kabul edemiyor” dedi. 
“Uşak’taki adayın da Türk bayrağını seçim çalışmalarında kullanıyor. Broşürlerinde ve sosyal medya hesaplarında bayrağı kullanıyor” diyen Tuğrul, şöyle devam etti: “CHP’nin üst aklı, zillet ittifakı adı altında bir ittifak kurdu. Bunun içinde PKK uzantısı HDP ile ittifak yapıyorlar. Uşak CHP Belediye Meclisi listesine HDP’nin eski il başkanını yazacaksın ve sonra Türk bayrağını kullanacaksın. Bu milleti kandıracaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar.  CHP, kuyruğuna Meral Akşener’in de partisini katmıştır ve İzmir’de rahmetli Alparslan Türkeş’i yargılayan hakimin oğlunu destekliyorlar. Bunlar aynı yolun yolcusu ve biz AK Parti olarak bu yolun yanlış olduğunu herkese anlatıyoruz”. 
Seçim öncesi yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Tuğrul, “Seçim çalışmalarını sürekli olarak devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorarak çalışıyoruz. İl teşkilatlarımız, gençlik, kadın ve merkez ilçe teşkilatlarımız gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürüyorlar. Herkes ailesinden ve çocuğundan izin aldılar ve şu anda evlerine dahi girmiyorlar. Gecenin 1’lerine kadar çalışma yapılıyor. 31 Mart’ta 11 belediye başkanlığını alarak, bu çalışmanın meyvesini alacağız” diye konuştu. 
Öte yandan Uşak CHP, geçtiğimiz hafta liste gerilimiyle gündeme gelmişti ve konuyla ilgili bazı basın yayın organlarında çeşitli haberler çıkmıştı. CHP'nin listesi YSK'ya verildikten 2 gün sonra kamuoyu ile paylaşıldı ve tepki çeken isimlerin yer almadığı ifade edilmişti. 
Editör: TE Bilişim