Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı! Mehmet Çakın ve ekibi güven oyu aldı!
Basın mensuplarıyla buluşan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, partinin kentteki çalışmaları ve 11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi hakkında bilgi verdi. 
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt, partisinin önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak olan kongresine tüm halkı davet ettiğini belirterek, “Uşak’ta İYİ Parti’ye yakışır bir şekilde kongremizi yapacağız ve 2019’da yapılacak seçimlerin hazırlıklarına devam edeceğiz. Partimiz iyi bir ekip ruhuyla kuruldu ve her geçen gün giderek genişleyen ve büyüyen bir halka gibidir. Uşak ve Türkiye’nin tüm illerinde İYİ Parti’ye halkımızın iyi bir teveccüh gösterdiğinin farkındayız” dedi. 
İYİ Parti’nin Türkiye için önemli çalışmaları hayata geçireceğini söyleyen Ali Kurt, “Bizler, halkımızın huzurunu ve refahını artırmak için bir dava bilinciyle yola çıktık. Ekibimizde kadınlara ve gençlere büyük bir yer verdik. Partimize gönül ve emek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Öte yandan İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Ayşegül Obalı da burada gündemle ilgili bir açıklama yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacakları çalışmalar hakkında konuşan Obalı, Afrin’den gelen son 8 şehidin anısına 8 anne ve babaya ulaşacaklarını söyledi. Obalı, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Basın toplantısı sohbet şekilde devam etti. 
 
Editör: TE Bilişim