Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı Kudret Yörük: Dün AKP'den istifa edenler işe alındı
24 Haziran seçimleri öncesinde, Banaz’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, ilçenin doğalgaza kavuşmasına çok az bir süre kaldığını ve bu kapsamda altyapı faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi. 



AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, 24 Haziran seçimleri kapsamında Banaz’da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Pazaryerindeki esnaf ve vatandaşın hal ve hatırını soran Mehmet Altay’a; Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, AK Parti Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Abdülkadir Kılınç ve teşkilat mensupları eşlik etti. Esnaf ziyaretinin ardından  AK Parti Banaz İlçe Teşkilatı’nın iftar yemeğine katılan Mehmet Altay, burada ilçe için yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 



 Banaz’ın Uşak’ın vitrini olduğunu ve son yıllarda önemli yatırımların gerçekleştiğini kaydeden Mehmet Altay, ilçe halkına verilen doğalgaz sözünün tutulduğunu ve şu anda altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Banaz’daki vatandaşların bazılarının şimdiden konutlarını doğalgaz sistemine uyarlamaya başladığını bildiren Mehmet Altay, bazı doğalgaz dönüşüm şirketlerinin ilçede şubeler açtığını söyledi. 



İlçeye 4 bin metre çelik boru hattının döşendiğini ve bunun yaklaşık 5 milyon TL’lik bir yatırımı gerektirdiğine değinen Mehmet Altay, yaklaşık 9 bin konutun ve bin işyerinin doğalgazla ısınmaya başlayacağını kaydetti.  AK Parti’nin 30 Mart 2014’te Banaz Belediyesi’nde işbaşına gelmesi ve hükümetin ortaya koyduğu çalışmaların ilçeyi cazibe merkezi haline getireceğini bildiren Mehmet Altay, “Banaz’a doğalgazın gelmesi için yoğun bir çaba harcadık ve ilçemiz genelinde sistemin hayata geçmesi için altyapı çalışmaları büyük oranda devam ediyor. Şu anda kent merkezindeki 3 doğalgaz dönüşüm şirketinin ilçeye şube açması ve vatandaşın konutlarını doğalgaz sistemine entegre etmesi ayrıca memnuniyet vericidir. Banaz’da AK Partili bir belediyemiz var ve gayet başarılı çalışmalar ortaya koymaktadır. Doğalgazın ilçemize gelmesinde hükümetimiz ve yerel yönetimimizin emeği büyüktür. Yakın bir zaman içinde Banaz halkımız tasarruflu ve çevreci yakıt olan doğalgazı kullanmaya başlayacak. Bizler halkımızın yaşam standartlarını artırmak için elimizden gelen tüm çalışmaları ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi. 



24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu anlatan Mehmet Altay, şöyle söyledi: “Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimin sonunda ilçemiz, ilimiz ve ülkemizdeki istikrar sürecektir. 2023 hedeflerinin hayata geçmesi için cumhurbaşkanlığı seçiminde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçtireceğiz. Ayrıca AK Partimiz, ilimiz ve ülkemiz genelinde en yüksek oyu olarak, parlamentoda çoğunluğu elde edecektir. Bize bugüne kadar destek veren Banaz halkına bir kez daha teşekkür ediyoruz”.
Editör: TE Bilişim