Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili Özkan Yalım’ın oy birliğiyle zam yaptık dediği karara AK Partili Sabancı tepkili
AK Parti Uşak Milletvekili Avukat Mehmet Altay, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında dini bayramların Müslümanlar açısından büyük önem taşıdığını ve birlik bilincini pekiştirdiğini dile getiren Mehmet Altay, "Dini bayramlarımız, insanı temel alan, bir araya gelme bilincini pekiştiren, yardımlaşmayı öğütleyen ve Cenab-ı Allah'ın bize sunduğu imkanlara bir kez daha şükür etmemize vesile olan özel günlerimizdendirdi. Bu bakımdan kısa bir süre önce idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı ve 21 Ağustos ve 25 Ağustos 2018 tarihlerinde kutlayacağımız Kurban Bayramımız, bizler için önemli ve özeldir. Kurban Bayramı, özü itibariyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve yardımlaşma bilincini pekiştirmek açısından ayrı bir yere sahiptir. Cenab-ı Allah'ın rızası için kurban edilen hayvanlarımızın etlerinin en ideal şekilde paylara bölünüp, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ivedilikle ulaştırılması görevi, bugün bizler tarafından ve yarın da çocuklarımız tarafından devam ettirelecektir. Kurban, Allah'ın bize verdiği nimetlerin ne kadar değerli olduğunu bize bir kez daha hatırlatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, gerek Uşaklı vatandaşlarımızın ve gerekse tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum" dedi. 

Son dönemlerde Türkiye üzerine uygulanmak istenen ekonomik yaptırımlar hakkında da konuşan Mehmet Altay, "Hükümetimiz, göreve başladığı ilk günden itibaren bu tip durumlara karşı gerekli tedbirini almıştır ve geçtiğimiz haftalarda da alınan önlemler bir bir ortaya konmuştur. Türkiye, köklü tarihi, içinde barındırdığı bir çok milli ve manevi değerle, çok önemli ve müstesna bir ülkedir. Dünya üzerinde 4 iklimin görüldüğü ve kendi kendine yetebilen ender ülkelerden biri olan Türkiyemiz, şu anda ehil eller tarafından sevk ve idare edilmektedir.Halkımızın endişeye düşmesine gerek yoktur ve su elbet akıp yatağını bulacaktır. Bu bakımdan, suyun yönünü değiştirmeye çalışmak, beyhude bir çabadan ibarettir" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim